Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
bambulecka23,
vdaka za prispevok.
ja osobne mam skusenosti kedy ti v bielych plastoch hovorili mojej mame ze... naco vas tu ten vas lekar poslal ( ked uz vas za tie roky pos.al..),
ved vy mate rakovinu vy aj tak zomriete, vas manzel zostane sam....
a rozne ine psychopaticke nezmysly ( je az na pocudovanie kolko psychopatov vlasne v tom zdravotnictve pracuje-ja osobne poznam 3 a co ine okresy SK?..)
tazke z toho vsetkeho si mozem urobit usudok ze doktor JURKOVIC skutocne mal snahu VYLIECIT a pomoct TRPIACIM.
Dr Jurkovic urobil jednu chybu: prisiel na SK v nadeji...mal radsej studovat v AU ci D.
Samozrejme, nedame sa provokovat ako MUDr Jurkovic. Ten bol chudak sam. Nas je vela. Vsetko, co robime, mame starostlivo uchovane a peknucko zalohovane vo viacerych systemoch, na viecerych miestach. A tak, ak sa nam budu snazit podpalit auto, ako Dr Jurkovicovi nic tym neziskaju. Vobec nic, aj keby som v tom horiacom aute bol ja, alebo ktokolvek z nas.
Ortodoxni si myslia, ze teraz, ked MUDr Jurkovic odisiel do dochodku (v ktorom mal byt uz davno, mal si ho uzivat, ako ini doktori, ale kvoli pacientom ide do dochodku az teraz!!!), ze uz bude na SK pokoj. Velmi sa mylia, lebo ludia sa neposedne hmyria a netrpezlivo cakaju a PRAVDU, ktora pride a mozno uz aj klopka na dvere, aj na dvere NOU.
Dobry vecer,pana doktora Jurkovica poznam z osobnej skusenosti.Liecila sa pri nom aj moja mama,chodila k nemu na vysetrenia,za ktore si nic nepytal.Kedykolvek bol ochotny poradit a bolo vidiet ,ze ma o cloveka zaujem.Videla som v akych podmienkach pracuje a verte mi pre peniaze to nerobi.Obetoval svoj zivot a svoju karieru,lebo chcel pomahat onkologickym pacientom!
mat charakter v tomto systeme chce skutocneho CLOVEKA!
farmaceutka,
ti lekari vyjadrili svoj nazor na ten nador, alebo to aj nejako ODBORNE vysvetlili?
mysliet si tu mozu pacienti.
lekari by mali vediet a nie sa spravdebodobiznovat.
Alicia, podla sudnych spisov, manzel zosnulej doma zeny tyraz, zabranoval jej v Dr Jurkovicovej liecbe, nakoniec umrela. Casto sa v Jurkovicovej ordinacii stazovala co sa deje doma, vid sudne spisy.
PO umrti sa do toho obul Cimmerman vyuzil menzeluvu nenavist voci Jurkovicovi tak, ze manzelkinu smrt obratiili proti nemu. Takze tak.