Pravda o rakovine - VITAMIN B17

alicia

Niektorí ľudia testujú dokonca na sebe niektoré lieky proti rakovine, užívajú tzv.experimentálne lieky. A zvláštne že jeden známy onkológ ich v tom podporuje. Je pravda, že ťažko chorý sa chýta aj stebielka, ale predsa len či to nemôže viacej uškodiť.

kosa

silviia,
z prirody sa v principe nic registrovat neda.

princip patentu ci registracije spociva na originalnosti.

prirodny acilpirin(teda ta kyselina) sa neda zaregistrovat ale umelovyrobeny je zaregistrovany.

kosa

silviia,
ako uz vysvetlil RNG.

kazdy rozumny clovek musi stat proti korporacijam, pretoze ked pridu nato ako patentovat VZDUCH VODU tak ta mozeme ubezpecit ze bude koniec demokracije a SLOBODY SLOVA.

RNG

silvia, vsetko na svete by sa teoreticky dalo registrovat ako liek, ale v komisiach(autoritach) ktore to schvaluju prevladaju zaujmy farmaceutickeho priemyslu. Nepatentovatelne latky nemaju ziadnu trhovu ochranu(vylucnost vyroby, tj vyroba je na 16 rokov dana len jednemu vyrobcovi), takze sa financne neoplati do nich investovat. V USA napr schvalenie niecoho ako liek trva 10 rokov a stoji vyse 850 milion dolarov. Takym sposobom sa lacne prirodne latky uplne vylucia z kategorie liekov.
.....
A potravinove doplnky nesmu mat ZIADNE skodlive nasledky, a nesmie sa na ne pisat nic co ma spolocne s liecenim, lebo liecenie je podla FDA vylucna sfera liekov.

silviia

a tiez rozne formy vit. C takisto-a to je tiez vitamin. preco sa nieco z prirody registrovat a predpisovat da ? a ine nie

silviia

dakujem za vysvetlenie
a s indonalom je to potom ako? predava sa v lekarnach a odporucaju ho lekari...no nie na predpis samozrejme, a vyraba ci dovaza ho myslim synergia? a to nie je farmaceut. spol.?

damian

4. E-mail od pani Miriam Brunatove ze dne 28. Cervna 2008. Dobry den, pane Krivanku, ve ctvrtek jsme byli s maminkou na ultrazvuku, doslo ke zmenseni metastazy v jatrech z 58mm na 32mm pri davce 6000mg po dobu neceleho 1,5 mesice. Je to uzasny vysledek, chtela jsem se zeptat, zda je mozne brat dlouhodobe b17 v teto davce. Maminka ma velmi mnoho metastaz, toto je nejvetsi, u ni take doslo k nejvetsi zmene.

damian

3. 16-leta divenka z Brna. Nador mozku. Po neuspesne chemoterapii a po uplnem oslepnuti zacala lecbu 3000mg Laetrilu IV plus dalsi podpurne preparaty vcetne Wobenzymu a B15 DMG. Pred dvema mesici zacala opet videt, nador se zmensil o 60 procent a po jeho obvodu byla cetna mrtva a neaktivni mista. Nove informace bohuzel nemam, ale i tak neuveritelny uspech.

damian

Z USA mi pan, ktory ma skusenosti s amygdalinom napisal toto:

"1. Vlastnimi slovy pacienta, mail ze dne 02.04.2008: Pani Zabcikova, momentalne na 6000mg IV denne, 25 tablet Wobenzymu, 6 tablet B15 DMG a ostatni doplnky: Pane Krivanek, moc srdecne Vas zdravime ze Zlina. Chci Vas hlavne informovat o vysledku z RTG. Nalezy se tentokrat zmensily vyrazneji, ten nejvetsiza ty 3 měsíce, co užívám B 17, z 35 mm - 32mm - 28mm - 26 mm a nyní je 18mm a ostatní tam nevidí /dříve jich bylo víc než 10 ks/.Tak to jsou radostne zpravy od nas. Za nimi stoji take Vase spoluprace a tudiz Vam chci velice moc za vsechno podekovat. (pani Zabcikovou mi jako pacienta doporucil MUDr. Erben, zastupce reditele Svazu Pacientu Ceske Republiky)"