Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Silvia, pozor, davky amygdalinu injekcneho sa pohybuju od 3 do 15 gramov v zavislosti od stadia a okolnosti. Tie davky 75000 mg to su pre intravenozny vitamin C (ako sodium askorbat).
Amygdalin sa vyraba v Mexiku a vyraba ho Cytopharma, ktora nevyraba chemiocke lieky. Amygdalin nie je zakazany, ale len neregistrovany. Neda sa registrovat ako liek, kedze to nie je chemia, ale vyziva. V Londyne chceli za registraciu tohto doplnky 140 mil libier. To znamena, ze vedia, ze je to neskodlive a ucinne, ale byrokratickym sposobom, peniazmi, sa snazia klast ludom ariery, aby k vitaminu nebol dostup. Kedze je neregistrovany ako doplnok, oficialne ho lekari nesmu predpisat ani nim liecit. Pacient si ho musi zadovazit sam a sam si ho aj davkovat. Lekar moze len podavat informacie pacientovi, ako sa s tym naraba. To vsak moze ktokolvek, kto s tym ma skusenosti. Robi tak velmi vela ludi v UK, USA, Nemecku, Rakusku, Australii a po celom svete. Nasa organizacia ma za uloho taktiez podavat informacie, pripadne pomoct ludom tento vitamin kupit.
Momentalne ho na SK poizivaju TRAJA pacienti, z toho jedna ma uz po faze injekcnej, davkuje si len tablety. Ostatni dvaja su vo vysokom stadiu rakoviny a davkuju si injekcnu formu.
To su teda traja, o ktorych viem, ale nevylucujem, ze by mohloi ist aj o viac ludi.
silviia,
tak ako nemozes zapatentovat kapustu, tak nemozes zapatentovat ani vitamin B17 aka laetrile. Avsak Laetrile bola uz zapatentovana, zasak si nemysli ze ta Amerika spi, az tak na hlavu padnuti neni su, ci tak nejak...
ja sa len chcem opytat, preco by sa napr. aj ten amyagladyn ci B17 v tej intravenoznej podobe teda 75 000 mg? ci tak nejaknemohol dat registrovat ako liek ked je tak ucinny. ved v takej podobe a mnozstve aby sa teda dostavil ucinok tak rychlo na uz vzniknutu rakovinu ho clovek nemoze prijat z potravy. to je nemozne. ved aj tie injekcie musel niekto-nejaka firma vyrobit a mat na to registraciu-opravnenie to vyrabat ci nie?a ak je to vitamin, ako i vit. C tak by nemal byt skodlivy a mohol by sa bezne pichat aj ako v ramci podpory imunity ci tak nejak. a ako je to s vit. C ? ked ho vyrabaju rozne farmaceuticke spolocnosti a je to vitamin-teda z prirody
Prepac eliz,ale taketo prispevky v tejto teme sa nedali prehliadnut Pridal:
damian
19/11/2008 19:31
Niektorych z nas by mohli aj znicit ale nikdy neznicia nas system, ktory raz znici tek Kozi onkosystem na SK.
Pridal:
damian
19/11/2008 19:29
Samozrejme, nedame sa provokovat ako MUDr Jurkovic. Ten bol chudak sam. Nas je vela. Vsetko, co robime, mame starostlivo uchovane a peknucko zalohovane vo viacerych systemoch, na viecerych miestach. A tak, ak sa nam budu snazit podpalit auto, ako Dr Jurkovicovi nic tym neziskaju. Vobec nic, aj keby som v tom horiacom aute bol ja, alebo ktokolvek z nas.
Pridal:
damian
19/11/2008 19:26
...na PRAVDU...
Pridal:
damian
19/11/2008 19:25
Ortodoxni si myslia, ze teraz, ked MUDr Jurkovic odisiel do dochodku (v ktorom mal byt uz davno, mal si ho uzivat, ako ini doktori, ale kvoli pacientom ide do dochodku az teraz!!!), ze uz bude na SK pokoj. Velmi sa mylia, lebo ludia sa neposedne hmyria a netrpezlivo cakaju a PRAVDU, ktora pride a mozno uz aj klopka na dvere, aj na dvere NOU.
Pridal:
damian
19/11/2008 19:22
A my v tom aj mienime pokracovat, nech sa deje, co sa deje..., vsak, KOSA?
Pripadalo mi to,ako keby to bolo pisane v "deliriu"..
Tiež som si všimla že téma je uzamknutá.Myslím že je to úplne jedno aká téma sa založí,pretože vždy sa nájde dajaký ten " kekso" a radana.Prešla som si trocha diskusiu Oidipovský komplex a tam radana dala keksovi dokonca link na túto tému,zrejme aby provokoval.
nuz ja by som mnohe temy tiez uzavrel, ale nechal ako referenciu na fore,lebo hrube nanosy zbytocnych diskusii viacmenej znemoznia ludom sa prebojovat po case k podstate temy, ktora je obvykle vyjadrena v prvych 100 prispevkoch, tvrdenia aj opozicia. Dalej je to len zbytovna argumentacia a skriepky, casto osobne, co vlastne nema ziadne miesto na tomto fore, lebo tema je ZDRAVIE a nie Otvorena POLEMIKA a lebo ORATORSTVO(tj prazdne mlatenie slamy).
damian,nevieš prečo je téma Naliehavá výzva uzamknutá?