Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

a nezabudnite vazeni ze amygdalin je patentovany ako Laetrile, samozrejme v krajine NEOMEZENYCH MOZNOSTI...

teraz uz vieme preco tak dlho nam branili v slobode pohybu...

kosa

alicia,

neliecena rakovina=100% smrt.

takze preco by clovek mal byt proti tomu neskusit to vyliecit?

( akoze uz to vyskusali a AJ MY TO VIEME)...nacase :)

damian

Amygdalin sa moze kombinovat z chemiou vratane CHT Amygdalin neprekaza ucinku CHT. Zial, CHT nici ucinok amygdalinu a nici cele telo. Potom amygdalin zabera malicko.

damian

Presne tak. Ten experimentalny liek je chemia a chemia ide proti telu.

Tym experimentalnym liekom zastavia prisun krvi, cim na nejaky cas rakovina mozno prestane rast, co sa aj u politika stalo. Avsak, kedze chyba kyslik, vsetky tie nanosy v nadore fermentuju, kvasia az nakoniec to vypukne aki vino z demizonu.

Warburg, nositel Nobela, davno zistil, ze kyslikom a poriadne prekyslicenou krvou mozno rakovinu znicit, nie naopak. A oni robia naopak.

Ja som pisal na email toho politika, ze co si o tom myslim. Nik sa mi neozval. Ak sa nespamata, nema nadej, podla mna.

mira

Je to zvláštba logika - to zablokovanie prísunu krvi k nádoru. Tým vlastne uzatvoríme kontajner s odpadkami. Toxíny, ktoré telo odstraňovalo do nádoru, sa budú ukladať zase niekde inde - vznikne nový nádor alebo metastázy. Nejde o uzdravenie, len o odloženie problému na iné miesto.

alicia

Tým experimentálnym liekom nemyslím Amygdalin,ale jedná sa o nejaký nový liek, ktorý blokuje prísun krvi k nádorom.

alicia

Aj jeden náš známy politik, užíva experimentálny liek, na ktoré mu dalo povolenie ministerstvo zdravotníctva. Ale nedávno ho hospitalizovali, tvrdia že ide o infekciu, ale ktovie. Zrejme o Amygdaline vie veľmi málo ľudí. Inak, chcela by som vedieť či by sa mohol Amygdalin kombinovať aj s chemickými liekmi, akí máte na to názor?

damian

Samozrejme, ludia, ktoi maju 0 nadej na prezitie sa chytaju aj stebielka a niekedy moze ist o rizikove stebielka. Vediac ale, ze nebyt toho rizikoveho stebielka na 100% nepreziju, to stebielko vyuziju. Smutne je, ak to vyuzivaju ludia, ktori chcu zarobit a pradet aj celkom neucinne stebielka za drahe peniaze...