Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ano,
ta reputacija meksikanskych produktov moze byt otazna ( hoci ale aj VW myslim ze produkuje v Meksiku, a HP tiez tam ma pobocky takze to zalezi na producentovi).
Ta reputacija by sa dala prirovnat takto:
ak vieme ze na SK by sme boli sebestacni vo vyrobe hydroenergije, ale nie sme pretoze kazdy kto zaraba na predaji energije by stratil, tak je jasne ze ani za sucasnej vlady sa rozvoj nebude uberat dopredu, ale len na tie druhy energije ktore prinasaju ZISK monopolnemu producentovi energije, a STRATU monopolnemu konzumentovi energije cize..ZAKAZNIKOVI.
co sa tyka ucinosti tych NOVOLIEKOV na rakovinu tak je jasne ze zalezi na informovanosti ludi, ak su NEINFORMOVANI tak je ucinost predavaneho produktu minimalna.
B-17=leatril=amygdalina=novodalin
Aka je garancia za to, to je tazko povedat. Mexicke vyrobky nie su priam reputabilne, ale nezda sa mi, ze by firma co to oficialne vyraba bola podvod.
jedna sa o firmu Cytopharma.
www.tjsupply.com
www.aboutus.org
www.cytopharma.com
Teda aspon sa mi zda, zebu mal byt ten novodalin vporiadku, hlavne ked ho objednas priamo od vyrobcu a tak predides moznemu falsovaniu.
inac,
naco vymyslat nove ''protirakove'' prostriedky ) typu Novodalin, ked uz tu mame desiatky rokov silne a ucinne protirakovinove prostriedky ( RNG spominal)....
zapacha to len ziskomanictvom.
alicia,
problemom je konflikt zdravotnictva a chorobnictva.
ano, biochemik Krebs nepopiera vyuzit vsetky moznosti k uzdraveniu, zial o vtedajsej chemizaciji) a aj sucasnej) zdravia mal jednoznacny nazor.
samozrejme ze sa to neda dodrzat, ved vsetky tie obchodyu co nam predavaju je pre zisk, NIE PRE ZDRAVIE.
takze hosani:...
na otazku zisk alebo zdravie uz davno si odpovedali....
Alicia, B17 samozrejme moze uzivat kazdy, kto podstupil CHT. Hoci, potom vysledok je pravdepodobne dost mensi.
Metabol. lekari v Mexiku a inde tiez CHT pouzivaju, ale v kombinacii s DMSO, cim dovedu CHT priamo a len k miestu rakoviny. DMSO je prirodna latka z dreva a viaze sa na niektore CHT a je pritahovana rakovinou. Avsak, odvtedy, ako sa zistilo, ze by kvoli DMSO bolo treba len jedna desatina chemoterapie u kazdeho pacienta, padla na DMSO tazka opona TABU, kedze rozsirenie DMSO by znamenali isty krach mnohych farmac. firiem.
Momentalne DMSO na SK pouziva par ludi, v domacom osetreni.
Prečítala som si všetko čo ste tu popísali RNG, kosa, damian, mira atď. Je veľa užitočných potravín aj doplnkov v boji proti rakovine. Zdravá výživa je najdôležitejšou prevenciou, lenže vždy sa nedá dodržať, nie každý má tú sebadisciplínu. Prišla som k ZÁVERU, že aj ortodoxná liečba sa dá kombinovať s metabolickou a prírodnou liečbou. Aj biochemik Krebs odporúča v prípade ak niekto podstúpil chemoterapiu, užívať vitamín B17. Už len chýba aby ortodoxná medicína uznala aj iné formy liečby, aj lekárov, ktorí inak myslia, najlepšia by bola obojstranná spolupráca, na konci ktorej by bol uzdravený človek aj z tej najťažšej choroby.
alicia,
inac co ludia potrebuju nie su lieky ale....VITAMINI.
alicia,
nic nove pod slnkom.
niekto tu uz davnejsie spominal ze sa produkovali cytostatika obsahujuce vitamin B17.
Takze ten Novodalin je len dalsia forma vitaminu B17, ktorov sa niekto pokusa zarabat.
skus si zohnat BERESOVE kvapky ( na SK), urobis lepsie.
alicia, ak sa ti chce hrabat, ja som na tejto stranke spomenul hromadu silnych protirakovinnych prostriedkov, ktore sa daju kombinovat pre zvysenie ucinnosti a su to vsetko potravinove doplnky, tj neskodne latky.