ahojte, hladam alebo chcela by som zistit, ci su ludia, pary, muzi, zeny, ktori sa dennodenne rano zobudzaju s nechutou zit a zaroven s chutou zacat nieco nove, novy zivot na novom mieste, odist z tejto krajiny, aj napriek tomu, ze tu mam rodinu,,sme par a s priatelom je nam cim dalej, tym tazsie z tych nizkych platov a je nam zle z pristupu nadriadenych..
ako prec z takejto situacie? aky prvy krok treba spravit,,je to normalne, alebo treba navstivit odbornika :)
Zufalstvo zo zivota na Slovensku
Inak fasa že sa tu vyjadruje práve Ovecka, ktorý na Slovensku ani nežije. Určite vie objektivne zhodnotiť hustotu zúfalstva ľudí na Slovensku, ked žije v najbohatším štáte únie. To máš presne to, že sýty lačnemu neverí. Dojdi sem a vyži z 400 eur mesačne a buď spokojný.
Nie sme na to tak zle ako Cenkovej deti, ale mohli by sme na tom byť oveľa oveľa lepšie keby ludia neboli chamtivi a zadubeni. Ale to je o vzdelaní, výchove, kultúre, a tie treba zanedbať aby to tu bolo plné idiotov, ktorým stačí poberať dávky, pit pivo a pozerať na Martinku z Turca, alebo obliezat didziny a dávať si silikony, zbaliť najvacsieho tupohlavca a tlačiť sa McDonaldom. Akúkoľvek pozitívnu aktivitu rychlo zničiť, aby náhodou ti dole nezmudreli a nechceli tých hore obrat o luxusné autíčka a dovolenky. Veď kto by nechcel tak žiť, hm? Ked si hore, na tých dolu si už nespomenies. Netrápi ťa, že babka z hornej dolnej nemá na lieky, hoci celý život tvrdo pracovala. Taký je život, babi. Že deckam v škole tečie strecha, že henten tatko prišiel o prácu vďaka zdefektivnovaniu ekonomiky. Hlavne nech stihnem let na Maledivy.
Ovecka, najvacsia chyba je porovnavat hlboku recesiu a krizu z roku (vymyslim si priklad) 1889 a z roku 1756, ked zijeme v roku 2013!!!! Ked nam prestane tiect ropa a svietit elektrina, tak sa tu pozabijame...Nebudu fungovat kanalizacie, chladnicky, potraviny sa budu kazit, ludia nemaju zasoby, nebudu mat co jest...A takto mozeme pokracovat do xyz prikladov. A kto nevlastni zbran, asi si len velmi tazko uchrani svoje obydlie, popripade to vrecko zemiakov, co mu ostane..Je rok 2013 a tak aj ta, ako ty pises hlboka recesia bude vyzerat...
Sejla: dakujem, je to obojstranne, akurat to tu niektori ludkovia velmi nemusia, ale tak co uz ;-), riziko povolania, ze ano :D
Sejla: to bolo pisane s nadsazkou a humorom, ja teba aj tvoje prispevky mam praveze velmi rada :-) a chybala by si tu.
Si spravna baba a mas toho dost odzite a treba tvoje prispevky aj tu.
Sejla, pozor pozor na otvorenu uprimnost, tu sa to nenosi :D.
no fakt je, že nieže slovensko, ale celý svet pôjde do stále väčších a väčších sračiek, lebo sprostí ludia budú šukať a robiť viac a viac malých zasranov na tejto premnoženej planéte a bude ešte väčšie masové vymývanie mozgov a otrokárstvo, hlad a bieda, ešte šťastie, že pápež povedal, že kondóm je nástroj diabla, aspoň to celé urýchli!
Inak ak sa vám nepáči na slovensku, tak nie je nič lahšie, ako vypadnúť inde, ja som nechala na slovensku odkaz "tak ja sa vrátim, keď to bude hotové" :D
2 Slecna A. ok tak sa pripravuj :-D denne aspon 10klikov ... a ne nesledujem spravy... 90% toho co je v telke je zvelicene alebo vymyslene...