Pestrec Mariansky - caj

ivana005

Ja si myslím,že pestrec je zázrak,a kto ho nevyskúša, je to jeho problém,len si to treba dať do kopy.Zbavil som sa sa liekov a som ok. Ďakujem zdraviu.sk žs som tu našiel. -odkaz odstránený-

Klako

Tak že,keď si prečítate tento článok z Facebooku bude vám všetko jasné,čo pestrec dokáže ak mu pri tom pomáha Černucha,Trávenie,vylučovanie,odmastenie pečene,odbúranie toxínov z tela,to všetko som dosiahol v mojom veku 63 rokov za asi štyri mesiace.V mojom veku mám hodnoty v norme,čo som už ani nepredpokladal.Síce som schudol len štyri kg,ale už to ide v posledných týždňoch rýchlejšie.Ten čo mi to poradil,začal v máji minulý rok a dal dole už 15 kg.
Prečítajte a usúďte sami,já v tom mám jasno.
www.facebook.com

MataG

Podľa mňa na detoxikáciu pečene je lepšia kombinácia rôznych bylín s pozitívnym účinkom na pečeň než len samotný pestrec.

Bartek

Na stranke zdravapecen.sk sú uvedené tieto informácie:
Ak chceme porovnať čo najlepšie funguje, či čaj, olej, alebo tinktúra - výťažok pestreca, jednoznačne sa dopracujeme k odpovedi, že najlepšie a najúčinnejšie je užívať plod pestreca pripravený metódou drvením, ako ho príroda poskytla.
Ja som to vyskúšala a na pestrec v tomto stave nedám dopusti.Užívala som ho totiž aj ako čaj a olej.Však bez efektu.

Anna Bartek

SASIKA

To čo funguje je odroda pestreca strieborný bodliak, ten treba užívať v drvenom stave,nie čaj a olej , ak to chcete na pečeň a aby boli v norme cholesterol a cukor. Na cukor je super Egyptský čierny kmín-černucha.
Ja som tri roky pila čaj a vypila som dosť oleja z pestreca a výsledok mizivý.Tu treba povedať to,že nie všetko na sáčku napísané ,že je to pestrec môže byť vhodný na užívanie a už vôbec nie čaj.Užívať treba semienka z pestreca drvené toho strieborného bodliaka, nie mleté a čaj sa robí z listov.Ja som si v októbri objednala na internete od zdravej pečeni a čuduj sa svete ten rozdiel je skvelý.Keby som to našla skôr.

Pago

Čaj nie je na pečeň,ale pestrec mariánsky strieborný bodliak, treba užívať v drvenom stave na lyžicu do úst a zapiť vodou .Na webe sú pravidlá užívania ako ho užívať.
-odkaz odstránený-
Ja som začal v septembri a celkom náhodne to priniesol kolega do práce.Len tak z prevencie,ale čo sa dialo so mnou,tak to som nepredpokladal,že to má skvelé účinky a cítim sa super.Únava preč,aj nijaké to kilo dole,obišli ma aj chrípky na jeseň.Dobré je to,stojí to za vyskúšanie.Nový rok som začal super a pokračujem,lebo ma aj zasýti,nemusím stále niečo hltať.

Pago

Čaj nie je na pečeň,ale pestrec mariánsky strieborný bodliak, treba užívať v drvenom stave na lyžicu do úst a zapiť vodou .Na webe sú pravidlá užívania ako ho užívať.
-odkaz odstránený-
Ja som začal v septembri a celkom náhodne to priniesol kolega do práce.Len tak z prevencie,ale čo sa dialo so mnou,tak to som nepredpokladal,že to má skvelé účinky a cítim sa super.Únava preč,aj nijaké to kilo dole,obišli ma aj chrípky na jeseň.Dobré je to,stojí to za vyskúšanie.Nový rok som začal super a pokračujem,lebo ma aj zasýti,nemusím stále niečo hltať.

MOKE

Dlho som nepísala,ale moje skúsenosti sú myslím si dobré,lebo som vyskúšala všetko a na pečeň sa mi jednoznačne najlepšie osvedčil pestrec mariánsky ale upozorňujem drvený a jesť ho po lyžičkách priamo do úst. Čaj sa z neho nemôže robiť, Tu sú informácie,prečítajte pochopíte.Mám to odskúšané na sebe.Pečeň a endometrióza ma trápili dlho. Tu som našla čo som hľadala a som povďačná.Pred týždňom som už začala tretiu jeseň a tento rok som robila aj jarnú. Som fit. Neviete si predstaviť,čo som si vytrpela po ženskej stránke.Pozrite sa na túto radu:-odkaz odstránený-

MOKE