Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

smoula

pre mna je toto verny spolocnik :)
ten pocit, ked dlho patras a skusas co by mohlo pomoct tvojej pleti a vobec sa ti to nedari najst a potom to najdes - pre mna je tento Anti-Aging System Absolute velkym pomocnikom

erina24

benza s tým plne súhlasím!
Nie si jediná, čo pleti škodila, mnohokrát sa skôr pozeráme na obal kozmetiky ako taký, aby to dobre vyzeralo a často to potom pri praktických veciach celkom troskotá.

benza

na tom by mohla stavat kazda spolocnost, ktora vyraba kozmetiku. testovanie na zvieratach by sa malo uplne zakazat a ak by boli kozmetiky prirodne, ani by to nebolo treba

erittrea

Prírodná kozmetika by nemala byť testovaná na zvieratkách...ja si dávam aj na toto pozor...taktiež aj na to aby mala prírodná kozmetika certifikáty...aby som vedela...čo vlastne si na pleť dávam...lebo dlho som jej škodila a už stačilo...

Aliss

Odoslal sa mi skor prispevok. Tak este dodam -to co si kupujem u malopredajcov, to mozem ochutnat, pretoze je to kozmetika bez jedinej ciastocky chemie :) A o tom, co si vyrabam, o tom ani pisat nemusim, to je jasne

Defcon

Aliss, taka kozmetika, aku mozes ochutnat a zjest, teda bez chemikalii, umelych latok a vsetkych tych povolenych vynimiek, tak taku kozmetiku nekupis v obchode.Lebo jedna vec je nalepka prirodna kozmetika a druha vec je kozmetika na prirodnej báze....plus este medzi tym je milion roznych odtienov a odrbov.
A potom je manufakturne vyrabana kozmetika z prirodnych surovin. Take znacky ani nepozname, lebo nepotrebuju reklamu. Ani sa nemusia predavat v obchodoch.
Ani by si si ju nekupila. Na pohlad skareda a nevoniaca emulzia. To predsa nie je cool.

Aliss

Gomanka, prirodna kozmetika urcite nie je testovana na zvieratach. Taka, ktoru kupujem ja, urcite nie je :) Plus, skutocna prir.kozmetika aj keby sa testovala, patrne tomu zvieratku neublizi :D Cokolvek co doma mam, by som bez problemov mohla nasim havom a macke namazat. Samozrejme to nerobim, ale je to tak :) Neviem kto, ale niekto tu spomenul, ze skutocna prirodna kozmetika je taka, ktoru mozes ochutnat. Je to pravda :)

gomanka

prírodná kozmetika všeobecne nie je testovaná na zvieratách? Alebo to nemá vôbec súvis s tým, že je prírodná a mám si dať pozor aj na to, či je testovaná? :/