Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitiligo

Príspevok v téme: Vitiligo
Branoo

Mate niekto skusenosti s tymto pigmentovym ochorenim?
Neviem ci ho mam, ale podla toho, co som pozeral na inarnete by to mohlo byt ono.
Objavili sa mi biele flaky na semennikoch. A malinke biele bodky mam aj na ramenach.
mate niekto dake skusenosti? da sa to v zaciatkoch stopnut? Nechcem, aby sa to rozsirilo.
Vdaka!
---------------
Vitiligo - www.zdravie.sk

peťuška_81

reklama,neerim,prosim vas aspon neberte nadej ostatnym..ked chcu verit tak nech veria,niektorym s ato vyliecilo tak preco by sa nemohlo aj ostatnym?ja poznam dve baby ktorym sa to vyliecilo-este sme spolu boli aj v nemocnici.tak prosim toto nehovorte.

reklama

aj ja si myslim, ze je ten clanok iba reklama. moja sestra ma vitiligo od detstva, teraz ma 21 rokov a pobehala lekarov po celom slovensku. nikto jej nepomohol. a uzivala aj skodlive lieky, na chvilu bol nejaky efekt ale ked to prestala uzivat tak sa vsetko vratilo do starych kolaji. a ako sa vola ta lekarka, co lieci vitiligo? je zo slovenska?

neverim

ja neverim, ze sa da vitiligo liecit. aj tie fotografie v tom clanku su podla mna iba reklama. vitiligo maju aj velmi znami ludia, keby sa to dalo liecit, urcite by to vedeli prvi.

dobrarada

OMYL!!! teraz som si vsimla, ze mi tam skocilo obycajne v, ja som wanda. takze ta mailova adresa je spravne: wanda.holecova@pobox.sk

dobrarada

ak chces kontakt na velmi dobru terapeutku, ktora sa zaobera liecbou vitiliga, akne a ekzemov, napis mi na mail:vanda.holecova@pobox.sk. tu ti jej adresu nemozem napisat, lebo je to proti pravidlam fora. nevzdavaj sa, urcite sa to da vyliecit, len to trva trocha dlhsie.

peťuška_81

ja mam tiez Vitiligo,a naozaj som nevedela ze to ma tak vela ludi(teda podla toho co tu citam),aj mna to dost trapi,mam 15rokov a vitilig mam asi tak od prvej triedy,ale snazim sa na to nemysliet.ked som chodila do 4triedy,tak som bola v nemocnici a tam ma ozarovali ale nepomohlo mi to,tak som zacala chodit k jednej liecitelke do suchej nad parnou a ta mi pomohla.lenze som knej prestala chodit,okrem toho to trvalo dost dlho,a ona je uz dost stara,takze neviem ci je este medzi nami.kazdopadne to este stale mam a tak o tejto chorobe stale nieco hladam,hlavne sa kvoli tomu netrapte moc,povedzte si ,ze su OMNHOHO HORSI VECI A CHOROBY NA TOMTO SVETE,mna to vzdy upokoji,tym ze sa hnevate nic nevyriesite...ja sa stym snazim stale bojovat ,ved este ma zivot pred sebou:)ak chcete napisat tak kldne mozte ja sa rada porozpravam,pripane ak by ste mi mohli dat nejake rady tak dakujem..drzim starsne vsetkym moc moc palceky,:)

nikuška

ahoj,prosím ak je tu niekto kto ma vtiligo nech mi prosim napíse mailom,chcela by som sa viac dozvediet o tejto chorobe kdze ju pravdepodobne aj mam a ze aku mam nadej na vyliecenie a chce, zastavit jej rozsirovanie,dik moj mail nikaninka@azet.sk

iva o

Zdravím všechny,pročítám vaše webové stránky a chtěla bych přispět s mojí zkužeností s vitiligem.Odkážu vás na webové české stránky www.novitil.atlasweb.cz kde najdete veškéré informace o léčbě vitiliga,používám novitil společně s lampou UVB 311nm již 6měsíců a vysledek je ohromující vitiligo mám ze 70% vyléčené.Dříve jsem se léčila 5let v sanatorium v Praze a výsledek tak 5%.
Všude kde mám vitiligo se mi nejdříve vytvořili malé hnědé tečky které se zvětčují a společně se slévají v hnědou kůži.Kdyby repigmentace postupovala jak
doposut tak do roka je vitiligo vyléčené.Těchto spokojených lidí s léčbou je v diskuzním sloupku hodně.Kožním doktorům již nevěřím,jsou s problematikou vitiliga neinformovaní.
Novitil s lampou je zatím co je na trhu
v česku nejúčinější.Vím z vlastní zkušenosti.Přeji hodně úspěchů v léčbě.

mira

Vsetci ktori maju vitiligo su obete kampane za konzumaciu mlieka a vsetkych vyrobkov z neho.
Mali by ho uplne vylucit.
Vsetky vitalne zlozky mozu ziskat zo zelenin, strukovin a obilnin.