Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?
Prvý menzes
Saga
Ahojte, mám 11, 150 cm a 47 kg. Mám už biely výtok pravidelne, ale menzes ešte nie. Neviem kedy to príde. Bolesti ani veľmi nemám. Povedzte mi kedy to prišlo na vás, Prosím :)
Ahojte potrebujem poradit. Mam 13. Mam uz celkom dlho vytok (mozno rok) ale je nieco medzi takym bielym a zltkastym a trosicku zapacha. Raz sa mi aj stalo ze zrazu som mala hnedo-cervenu tekutinu ale menzes som stale nedostala aj ked mavam dokonca aj bolesti v podbrusku. Co s tym? Dostanem to alebo nie? A som vobec zdrava?
Ahojte menzes som dostala 31.8.2016 a nebol nijako silný. Odvtedy som nemala nič iba výtok , je to normálne ? Mám 15
Ahojte
Ahojte, prosím vás je normálne keď sa mi zvykne často stávať že mi menzky zvyknú vynechať aj na 3 mesiace? Mám ju skoro rok. :-)
Mám 12 rokov a prvú menštruáciu som dostala 27.7. 2016, dnes to je piaty deň, čo ju mám, ale je dosť silná. Možno predčasne panikárim, ale obávam sa, že ju budem mať dlhšie ako 7 dní. Ak áno, čo to znamená, alebo je to pri prvej menštruácii normálne?
Mám 12 rokov a prvú menštruáciu som dostala 27.7. 2016, dnes to je piaty deň, čo ju mám, ale je dosť silná. Možno predčasne panikárim, ale obávam sa, že ju budem mať dlhšie ako 7 dní. Ak áno, čo to znamená, alebo je to pri prvej menštruácii normálne?
Baby,poradím vám. Znaky toho,že to už dostanete sú: znaky puberty,výtok ( približne rok az dva po výtoku to môžete očakávať) a bolesť v podbruší :-) aby ste boli pripravené hocikam kde idete si pribalte pohotovostný balíček vložiek a nemusíte sa ničoho báť :-)