Ako vybrat meno pre dceru

lussy52

sandraaa
Tak ja som naopak bábo neplánovala ešte dobrých 10-15 rokov :D Ale pošťastilo sa a hneď 2! Ani mne na pohlaví nezáležalo, len som chcela buď párik, alebo 2 baby, čo sa mi splnilo :) Už to len tých 15 týždňov vydržať. A možno sa aj vám pošťastí ;) Ale tehotenstvo s dvojkami je príšerne náročné :/ Som len v 23tt a už nevládzem :/ Brucho obrovské, spať už len ťažko :D Ale pre detičky musíme vydržať :)

sandraaaaa

lussy my tiež chceme babo a mame už synčeka tak by som tiež brala dievčatko a hned aj tie dvojičky :)keby sa podarili ale na pohlavi viem že nezaleži hlavne až je to zdrave. A tebe až ti to dobre všetko dopadne :)

lussy52

Tiež sa pripojím k tým dvojčatám :) Ja budem mať takisto dve dievčatká, mali by sa narodiť koncom apríla :) A zatiaľ mám vybrané mená Nela a Sára. Chcela som dať také príbuzné mená a nie napríklad Mária a Sára, alebo niečo úplne rozdielne. A hlavne som chcela, aby mali obe mená rovnaký počet tvarov: Sára, Sárka, Sárinka, Nela, Nelka, Nelinka :D Rozmýšľala som ešte nad Sandrou, ale tam moc iné tvary nie sú :D Iba také Sandruška, Sandrička a to nechcem :)

ajajaja

k tym dvojcatkam : ake mate priezvisko- dlhe alebo kratke?; kedy sa maju narodit ? ak napr. v marci, tak aby nemali narodeniny aj meniny v jeden mesiac, tak sa treba vyhnut menam,kt.su v ten mesiac v kalendari; chcete ,aby mali mena podobne typu danka a janka alebo uplne odlisne (ako na podporu ich vlastnej individuality ci tak nejak to teraz psychologovia zdovodnuju:D); ak verite na nieco take ako horoskopy a vyznam mien, tak si precitajte jednotlive charakteristiky mien a ku akym znameniam su vhodne; potom nech to nie je meno,kt sa v tejto dobe pouziva pricasto typu sara,sofia,ema,laura,...tie mena su velmi pekne,ale ked sa v triede objavia 4 emky...sama mam meno ,kt. bolo pred 20 rokmi velmi popularne,tak viem ako to je :D, dalej, aby aj v dospelosti a starsom veku bolo pouzitelne atd. hlavne teda ,nech su zdrave :)...ako priklady pripajam : tatiana,livia,sona,viktoria,viola,petronela,karolina,valeria, paulina,olivia,patricia,kamila,silvia,linda,stela,klara...