cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
pre dievčatko: Stella
Nela
Vanda
Alica
Tamara
Tereza
Pre chlapčeka:
Max
Sebastián
Daniel
Adam
Alexander
V dnešnej dobe treba dosť porozmýšlať nad menom vášho dieťaťa. Myslím si že tomu dieťatku na tom bude dosť záležať hlavne keď bude v puberte. Mne osobne sa nepáčia mená z rôznych telenoviel. Ak teda potrebujete vybrať meno pre vaše dieťa tu je pár rád.
Správna voľba: Bianka,Emma,Andrea,Marianna, Martinka,Romanka,Vivien,Simonka,Sára,Sabínka..
Nesprávna voľba: Helenka,Marta,Ľudmila,Elvína,Berta,Lujza,Margita,Kamila,Hortenzia,
Regína a podobne. Tieto mená niesú škaredé iba boli moderné kedysi.
Ak chcete meno pre chlapca vyhnite sa menám:Gustáv, Zlatko,Vasil, Adolf, a podobne.
Ak neviete vybrať meno pre svoje dieťatko poraďte sa s tínedžermi vo vašej rodine. Niekedy toho vedia naozaj viac. V dnešnej dobe sú moderne aj rôzne exotické mená ak sa to tak dá nazvať.. aj to je veľmi dobrá voľba. No každý má svoj vkus a s tým sa nedá nič robiť. :)
Emma podla mna najkrajsie
vyber hlavne dačo čo sa hodí ku priezvisku :) napr. taká Jesicca Púčeková je podla mna dosť vtipné :D :D a ja by som veru dcerke dala slovenské meno :)
podla toho aby islo k priezvisku, mne sa paci Natasa, Barbara, Alexandra, Vivien, Viktoria, Emily, Sarlota, Loriana.
pre dievcatko Ema a Amálka :) a chlapec Jakub, Daniel, Matej :)
Perla,Alessia :):)
ja neviem preco, ale mne sa velmi paci meno Eliška ... je to velmi jemne meno na jemu zienku. Poznam jedno dievca co sa tak vola, a ono to v realite je take nadherne :)
isabella-ja uz mam skolaudovane mena aj s buducim otcom mojich deti:O))) nastastie je ten typ, ze mu je to jedno, len nechce Annu, Hanu, Helenu, Marcelu, Martu, Ingridu, Kolomana, Dezidera, Sebastiana...:O) a ze ostatne mena mozu byt... napr. aj meno nasho psa som vyberala ja a nenamietal:O))) Mam vsak kamaratku, ktora ma debilneho manzela a musela dat dcere meno Gizka po jeho babke... A nie je nic horsie, ked traumu ma cely zivot nielen dieta, ale aj jeho matka...
my sme s manzelkou vyberali meno pre nase prve dietko tak, ze sme si najprv kazdy sam napisali zoznam mien, ktore sa nam pacia. Potom sme vylucili tie ktore neboli v oboch zoznamoch rovnake a potom sme nad tymi zvysnymi podumali a vybrali jedno... A to dostala nasa prva dcera... A druhej vybrala meno uz ona :-)