cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
usika alexandra je nadherne meno aj alexander, mne sa tiez nepacia tie dnesne to ani citat nemozem a hlavne po 2 mena jedno slovenske a druhe zahranicne, citala som vela tem kde potili mena ako pandora,Nataniel, ned, Robins, thimothy,SARAH -JANA, Nella Mária, Leila - Elisabeth, Soledad Maria a vela dalsich mien inac vsetky som kopirovala z jedneho fora, asi pocas tehotenstva pozeraju vela telenoviel.
suhlasim s isabellou, my sme sa drahym par raz pochytili, lebo som ho povazovala za konzervu v tomto nenormalnu...chcela som dat meno Mia, potom Alexa,Maya, ale som rada za nakoniec som si to presla hlavou a rozmyslela....sme sa zhodli na Alexandre, pretoze to dieta bude raz aj dospele a bude chciet pozivat vaznost u ludi, takze je potrebne vybrat meno, za ktore sa nebude hanbit uz v ZS...alexandra mamnoho obmien,takze volat ju uz bude kazdy ako chce....
U nas sme to vyriesili asi takto:
Moj drahy vybera meno pre dievcatko, ja pre chlapca...
Takze ak bude dievcatko, bude Bianka a ak chlapec, tak Oskar ;)
ahojte, my sme s manželom vybrali mená janko a Hanka. Máme polročné dvojičky:)
bibi, eme sa da pekne povedat emka podla mna... inak baby, kazda tu pisete ake mena mate vybrane a hotova vec, zamysleli ste sa niekedy nad tym, ze vas buduci manzel, alebo teda otec tych deti moze byt uplne proti? ja osobne som mala s manzelom dost problem kym sme vybrali mena, ktore sa pacia nam obom a teda aj jeden aj druhy sa odmieta uplne podvolit tomu co chce jeden, bo je to dieta oboch rodicov... a ak tomu otcovi skutocne na dietati zalezi, tak chce mat v tom svoje slovo a nesuhlas da najavo... drzim palce kocky (aj ked mne tie moderne mena nevonaju), aby ste sa vedeli potom s otcami svojich deticiek aj dohodnut...
Miusik-su to pekne mena, ale nedala by som ich svojmu dietatu-lebo sa nedaju zdrobnit. Nebolo by Ti to luto, ze dietatku pri mojkani nemozes povedat zdrobneninu??? Amandicka, Emicka,... to neznie dobre...
ja mam pre chlapca vybrate meno Richard- je mnoho tvarne- Risko, Riso, Riki, Rikino, Rič, Riči, Rikardo,...
Podľa dňa narodenia, to je spravodlivé a nikto sa nebude sťažovať. Len mu pre pána Jána nedávajte to isté meno aké máte vy. Môj otecko je riadne číslo, smolu mám v tom, že máme úplne rovnaké mená. Potom preberať poštové zásielky typu - trestné oznámenie za ublíženia na zdraví alebo máte dlh voči sociálnej poisťovni vo výške milión korún, nie je kto vie čo. Posledne sa ma pýtal, či chcem, aby ma vydelil a ja že áno. On to nechápal. Predstava, že by som mal po ňom splácať jeho dlhy minimálne do konca svojho života, nie je veľmi príjemná.
Klaudia,Natália,Zuzana,Elvína,Lucia,Ľudmila,Ivan,Martin,Michal