cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
aj podla mna ju budu volat beta v skole... a biba podla mna nie je nic strasne....
No veru,tá Beta alebo Dora:))...to som sa zasmiala,neviem prečo sa dd čuduje,že jej dcéru možno budú volať Beta,čo určite budú aspoň spolužiaci v škole...ja mám dcérku Bianku a to je podľa mňa najkrajšie meno na svete:)...dobre dobre,to si myslí každá mama o svojom dieťati,ja viem
Prave preto by som nikdy dievcatu nedala meno Alzbeta, alebo napriklad Dorota. Aby ju potom nevolali Beta alebo Dora. Najlepsie je take, ktore sa neda povedat skaredo, napriklad Alexandra alebo Monika.
Len hlavne dajte nejake normalne aby sa nemuselo hanbit za typu Quido,Apple..vela mien zavisi aj od priezviska treba skusat a vraviet to s priezviskom:) Prajem narodenie zdraveho babatka
Nezáleží na tom. Meno je len meno, to po prvé a po druhé, nech už by bolo sebelepšie, vaše drahé dieťa aj tak raz príde k bodu, kedy vás zaň bude neznášať. Je to normálne. A zlepší sa to. Dospievanie a tak.
tak lepsie biba nez nez beta,nie?
Kklaudika viac Bibiana