čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
ci existuju take? :D halo, tu som a je nas viac. Ja po dietati netuzim teraz. No raz chcem mat potomka. Zaujimave je to, ze na mna buduce maminky pozeraju ako na obycajnu egoistku, hoci mam samozrejme na to svoje dovody.
Rada by som dieta priviedla do bytu/domu, prosto niekam, kde by som mohla s nim zit. Je nerealne aby som ho vychovavala v rodicovskom dome. Rada by som raz kocikovala, ale az vtedy, ked budem mat peniaze aspon na ten kocik! Teraz nemam poriadne ani na seba a bez obcasnej fin.pomoci od rodicov by som bohuzial z vyplaty nevyzila. Nevlastnim nic, nemam nic, na ucte par ecok. Priatel je na tom sice lepsie, ale z jeho uspor mi by veru dlho s babom nevyzili. Mam do takejto situacie porodit dieta? Nie, ja nechcem...to prenecham vsetkym svojim kamaratkam, ktore uz kocikuju, ziju natlacene v byte s rodicmi, surodencami a frajerom, a s financiami im pomahaju rodicia....
Kazda jedna z nas ma dovod na to, preco nechce dieta. Nie vsetci chceme zit pomaly na "hranici".
poldecák, viem, aký je to pocit, nebyť v tom sama :)
aj mne je lepšie, ked je nás viac.. necítim sa potom tak zle a nemám pocit, akoby som všetkých okolo seba sklamala..
je to len rozhodnutie :)
tak vitaj :)
tak dievčatá, som strašne rada že som našla túto tému, pretože vďaka nej mám zo seba pocit že som normálna :) keď som v nejakej inej téme vyjadrila svoje pocity a názory na decká, tak sa tam do mňa tie oduševnené mamičky pustili jak keby som niekoho zavraždila. všetko čo by som sem napísala tu bolo napísané už predtým, od panického strachu z pôrodu, cez rozťahané brucho a aj tie ostatné orgány :) osraté plienky, cucanie ceckov až po starosti keď to začne chodiť do škôlky, do školy, keď to furt len ťahá peniaze, potom vám to zase strčí vnúčatá a podobne. a žena je potom len otrok. ja mám 25, s priatelom deti nechceme, žijeme spolu 5 rokov, nikomu sa nemusíme prispôsobovať a máme slobodu. a keď počúvam kolegyne aké sú po víkende unavené, zodraté, zanedbávajú sa len aby mohli deckám kúpiť čo im na očiach vidia, tak som strašne rada za takýto názor na život. tak vám prajem pevné nervy pri odpovedaní na blbé otázky ktoré aj mňa neskutočne vytáčajú :))))
ja som až neznesitelne úprimná, ako tu, tak aj v živote. a tu už vonkoncom nemám dôvod klamať :D
ale však jasné, názor chlapa, ktorého sa tehotenstvo ženy nijako netýka :D ha ha
tiez sa cudujem :) ja sa priznam, ze som taka blba povaha, ze furt pravdu pisem :))
Bezostyšne klameme? Doubledog, nepoznáš ani jednu z nás, preto nechápem ako sa odvažuješ tvrdiť, že klameme.
leela
tie zeny ziju vsade okolo nas, preto o nich piseme :)
najdem plno takych, ktore tvrdia, ake chcu byt financne nezavisle.
ale vies, takisto najdem plno takych, ktore sa budu dusovat, ze nikdy nebudu robit milenku zenatemu chlapovi.
akurat realita je odlisna od toho, co o sebe hovorite.
preto ked vidim, ako sem pisete tie vase iluzie, tak reagujem.
proste mi to neda nezareagovat, ked tu bezostysne klamete a robite sa chrumkave.
Ja mám tento pocit že nechcem mať deti. A myslím si že sa to ani nezmení. Vo mne deti nevyvolávaju nic, ani v naruci ani v kociku ani nikde. Neviem co snimi mám robit ked mi ich daju do ruky a pod. Z tehotenstva a porodu mam husiu kozu, fobiu. A co narobia s telom si ani nejdem predstavovat, lebo moja mamča ma neskutocne strie a ja ich mam z puberty na stehnách tiež a viem že pri tehotenstve by sa mi urobili katastrofálne. A tá vagina aká bude si nejdem ani predstavovat. A potom dnesne deti nie su deti ale sprosté zvery. A nezniesla by som ak by bolo moje dieta prepadalo, fajcilo, a pod. dneska všetci hulia trávu a skoro sexuju a ucia sa na štvorky. Ja som bola v tomto uplne iná preto by som take dieta mat nechcela. Ale neviem mám 22 ale necítim tie hodinky, dufam ze ani nebudem... Njaradsej by som si nasla priatela a snim zila a tak, bez deti..cestovat ked je cas. Ked dieta možno adopcia. Lebo z toho porodu mam fakt nechutne dojmy. Nemám ani frajera, sex sa mi nehnusí.. sex by som mat chcela lebo ked vidim krasneho muža, aj mne robi problem odolat mu ak je aj zadaný. Myslím si ze deti tu na svete necaká nic dobré, a hlavne na slovensku. Myslim si ze bude coskoro vojna, kriza sa prehlbuje, ovzdusie je stale horsie, stromov menej, voda spinajsia.. vsade je rakovina drogy, atd. Vsetci na okolo sa len pousmeju a povedia ale ved ty deti mat budeš len musís mat aspon 25 a viac.. dufam ze mi tento stav ostane navždy.
no ved, preto som aj doplnila, ze som to necitala, urcite to bude ponate aj cynicky vtipne
M 25 - no to si nevies predstavit, treba zazit :D ako za trest, ocistec :D