Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

Slecna A.

Sonne, to moja vyhovorka nie je, takze asi to myslis na niekoho ineho :) a ako vravim, ja som diskusiu necitala a preto neviem koho myslis...ale myslim si, ze dovod kazdej z nas je taky aky je a zas nikto si nemoze dovolit tvrdit, ze "tvoj dovod je viac ako ten moj" :) Ale to je zas len moja uvaha :)

Sonne

Ale slecna a. ved to je jasne. Korn maju taku piesen ze vlastne inteligencia ludstva upada lebo ti inteligentnejsi maju menej deti kym tie nizsie soc vrsrvy a casto menej inteligentni maju deti viac.

Ale neda mi tu na margo tzv decak ktore tu opisujete povedat ze deti su len take ake ich rodicia vychovaju. Mam iz co to o vychove nastudovane a rozhodnne sza to ci ti dieta bude hubovat fajcit a sexovat v 12 mozu z velkej casti rodicia a vsetci kto ich vyxhovavaju. Teda ako vyhovorka preco nemat dieta je biedna.

Slecna A.

inak, podobna diskusia nedavno sla na "sme"cku. A tam teda bola diskusia jak...
Jedna slecna sa tam ale velmi pekne vyjadrila. Kym ona - vzdelana zena, inteligetna, ktora sa na dieta neciti, nie je zabezpecena, nie je pripravena - porod odklada, predbehne ju daka baba, co ma ledva strednu skolu, zivori z minimalneho platu, zije namackana so vsetkymi rodinnymi prislusnikmi v dome, tak ta zatial porodi 3 take deti....
Ked bude tento trend pokracovat, budu sa na SR rodit len take deti. Jednoducho mamickam zo socialne slabsich vrstiev. A tieto deti budu presne tak isto vychovane ako ich rodicia. Boze, dufam, ze ma tu teraz nikto neukamenuje, ale je to bohuzial tak...tieto myslienky sa mi velmi pacia a presne o nich pisalo to dievca v diskusii...

poldecak

leela :) no na začiatku veru nebol proti tomu mať deti :) ale postupne zmenil názor (keď videl deti našich známych, aké sú s nimi starosti, obmedzenia, nervozita obidvoch rodičov... atď).
a neboj sa takých je veru dosť. je to len otázka času.

Slecna A.

M25 ved ja som ten prispevok nemyslela ani na teba :) Ja som necitala diskusiu celu, takze ak ste sa tu aj bavili o tom, ci mate chlapov, alebo nie, neregistrovala som to. Myslela som to vseobecne a aj sama mam tuto skusenost :D zienka vykrikovala, ze decko nechce nikdy a uz ma druhe :) Stacilo jej len spoznat spravneho chlapa...
My si napriklad s priatelom vieme priznat, ze mame hrozne radi tu nasu slobodu a pohodlie...fakt nam to vyhovuje a nechceme na tom nic menit. No bohuzial priznavame si to akurat tak sami pred sebou, lebo ludia nas oznacuju za egoistov...Viem, ze cim budem starsia, tym tazsie otehotniem, ale nebudem si snad TERAZ robit dieta len preto, ze som mlada....

M 25

slecna a, ja si to nemyslím kvôli chlapovi, ale kvôli sebe :)

mne zas tá samota nevadí, takže či chlap je, či nie je, deti nebudú :D

ale lepšie je mať deti z tých správnych dôvodov, ako nesprávnych..takže velmi múdro píšeš :)

leela, ved totok?! kde takí chlapi žijú?? :D

Slecna A.

inak, ale bacha na tie baby, co su nezadane, sklamane chlapmi a ktore vam budu vraviet, ze decko nechcu ani za svet, no ked pred ne postavite krasneho chlapa, tak sa zatuzia rozmnozovat :)
Mozno aj taka sa tu najde....Je ine mat krasny vztah plny pohody a netuzit po detoch a je ine byt sama, sklamana, frustrovana a hovorit to len preto, ze ste este nestretli toho "praveho" :)