Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ovsene vlocky

Dee

fraisee, ja si nastruham jablcko, nakrajam pomranc(alebo ine ovocie, hlavne nech je stavnate) a primiesam do toho vlocky. Toto si urobim rano a za par hodin, ked vlocky zmaknu to spapam. Mne to velmi chuti. Mozes si k tomu pridat aj nejake oriesky, ale ja to nerobim, lebo sa bojim kombinovt ovocie s orieskami, pretoze to u mna niekedy vyvola alergicku reakciu:o)

sunnysweetie

livka..myslis, ze ten biceps je od vlociek?lebo aj mne nejako narastli ruky a necvicim..ale mne sa to nejako moc nepaci..:(((

sunnysweetie

ja si rano urobim kakao a do neho si nasypem vlocky..zmaknu a potom to zjem :), ale rada ich mam aj v jogurte..

livka

no holky moje zlaté...ja som sa za posledný rok najedla tolko ovsených vločiek ako ťažný kôn a teraz som taka svalnata a pevna ako fitneska a mam neskutočnu silu...skusil by ma niekto teraz nahnevať...mam vačší biceps ako hociktorý chlapec a triceps ani nehovorím a vôbec necvičim...neviem či je to dobre lebo žena ma byť ženska a útla ale ja som vo výbornej forme :)))

kiri

Evul> nie je to somarina, ako si na to prisla? Bielkoviny a uhlohydraty sa travia rozdielne dlho a ide o diferencovane chemicke procesy, ktore ked miesas, tam mäties telo. Hovori o tom aj delena strava, aj 90 dnova rozlisovacia dieta.

Lenush

mackousko - zalezi od toho, ake ovsene vlocky konzumujes. z prazenych sa pribera, ale z tych obycajnych nesladenych nie