Čipovanie psov

lost

no a ? a co veterinar potreuje IT vysoku skolu na to aby sa zaregistroval?
ved si to zvladla aj ty, tu na zdravi..
to za 2-3 minutovu pracu mam dat vetovi 10-20eur?
tolko neberie ani exekutor..

lost

treba vybrat spravnu kadernicku, strojecky su tiche a existuju aj noznicky :)

mam pudla, sice maly, ale striha sa 5x rocne, mozno aj castejsie ak sa strihaju partie ktore su nutnejsie (labky,hlava atd..), preto pisem ako pisem :))

Xena

lost.....lenže si zabudol ,že do toho centralneho registra sa môže prihlásiť len registrovaný veterinár , ktorého eviduje Komora veterinárnych lekárov SR , to znamená že žiaden 14 ročný pubertak sa tam nezaeviduje

Xena

to je tvoj nazor, ja zas to beriem tak, že je to menšie zlo ked mu dá niečo na oblbnutie ked ho strihá ako keby sa mal stretovať a mixovať ked ho striha, lebo viem ako sa bojí zvuku strojčeka na strihanie

lost

taky register spravi 14 rocny student na domacom netbooku...
alebo si hadam nemyslis, ze 1 registracia moze vyjst na desiatky eur?
hlavne ak je na slovensku milion++ psov?
klasicky tender slovensky nastenkovy..
ale slovakom to nevadi, tak nevadi :D
musim aj ja nieco vymysliet, zbalit 5-10 milionov eur a odist a vysmiat sa slovakom do ksichtu, lebo su nepoucitelni :D

lost

no ved ale naco ho oblbovat?
myslis ze su oblbovaky zdrave?
pri strihani? to som este nepocul, aby niekto dal oblbovak do psa pri strihani..
tomu sa vyvarujem ako cert sa vyvaruje mna..
preto davam dole zubny kamen sam vlastnymi rukami doma, aby som ho nemusel uspavat a davat pod laser ci co to je
cize ak citam, ze niekto musi oblbovat psa pri strihani, prislo mi zle :D

Xena

lost.....a neplatiš len za čip ,ale aj za jeho zavedenie a zaevidovanie do centrálneho registra ,čo môže urobiť len veterinár !