Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

dadula nepriznavam podiel viny,ale som objektivny clovek,ktory racionalne uvazuje,a viem,ze som ho velmi provokovala uz dlhsiu dobu,cize mohla som cakat,ze raz vybuchne,len som necakala,ze az takto,nevravím ako tyrana zena,vobec nie,ja len sa uz teraz triezvo zamyslam nad istymi vecami,ze naozaj to bolo aj odo mna nefer,ako som zacala vsetko hovorit,co citim ....

avsak,to stale nemeni nic na situacii,ze to nemal robit,viem velmi dobre,ze je hrozne zle,co spravil,viem to-som si toho vedoma,a VRAJ aj on,si pripusta vinu ...
ale nepovedala by som,lebo sa nekajá,tak ako by sa mal,stale to tym obhajuje,ze nebola silna ta facka...nic viac ..ze to vlastne ani nebola facka mienená,ale len take tapnutie ...aby som sa spamatala,nieco ako " zatrasenie " ...

toto cele som mu vylicila,ze ked nahodou " prepisknem opat o rok,o dva ,tak akože mi da facku znova ?" ..a on ostal ticho ,nic vlastne na to nepovedal ...ale otocil temu ...nechapem už asi nicomu

nirvana

Vôbec nejde o podiel viny, ide tu o pochopenie a poučenie sa, vďaka tejto situácii ho lepšie poznas, aký je, a je na tebe, čo s tým spravis. Provokujes, dostanes facku. Chapes?

Dadula56

Ak pripustas, ze mas na tom nejaky "podiel viny" je uplne zbytocne sa o tom rozpravat, aspon z mojho pohladu.Uvazujes ako tyrana zena. "Zasluzila som si, provokovala, on je dobry, nesmiem uz provokovat". Precitaj si nejake spovede takych zien, najdes tam to iste.
Dalsia vec: dolezite su tvoje nazory a pocity. Ak ti vsetci napisu, ze ta ma otlkat, tak tomu uveris?Dostala si tu vsetko mozne, je na tebe, co si vyberies, to comu ty veris, ako to citis ty uz vies. A podla toho sa riad. Ja len este raz napisem, ze v partnerskom zvazku sa nema bit, nemaju sa bit deti, nemaju sa bit zvierata, ludia sa nemaju bit medzi sebou. Lebo je primitivne. Z pohladu chlap voci zene je to ubohe zastrasovanie silou, pretoze zena je neporovnatelne slabsia v 99% pripadov.

napochybach

chcem len porste vedieť,nejaky normalny triezvy pohlad na toto cele,ze ..ci teda naozaj aj ja nesiem na tom velky podiel viny,alebo on ..chcem len nejake "rozhresenie",kto schybil viac..
niektori tu pisete,ze len on,niektori obaja ...neviem,co si o tomto celom mam myslieť,kto bol viac na chybe,a neviem,ci mu to mam odpustiť ..
on to berie tak,ze som mu uz odpustila a zabudla na vsetko ,ked sme sa uz o tom " rozpravali " ...

on ma nikdy neopustí,nechce ma stratiť,prave naopak,chce si ma vziat za zenu ...dnes mi to tiež zopakoval

OD neho,asi viac uz nemozem cakat,ako to,ze to udajne " lutuje " ...ktovie ..ci vsak skutocne,lenze to sa nikto skutocne nedozvie ...
ale zaujimave je,ze ani neprisahal mi ,ze sa to nikdy viac nestane,ako to robia ini "nasilnici " ,naopak -bral to ako nieco " prirodzene" ,co spravil,resp nie prirodzene,ale tak divne to ON cele berie,berie to ako nieco,co sa stalo,neodstane a ma to ostat nepovsimnute,a nepokladal ani za potrebne sa o tom nejako extra dlho rozpravať,chcel debatu,co najskor ukončiť ..a nepaci sa mi absolutne jeho spravanie,vobec ..aj som mu to povedala,ale on sa nezmeni,on je tvrdohlavy clovek velmi,onm proste -ano,serie ho teraz,co spravil,ale skor asi len preto,že " ja mu za to teraz nadavam a ze si to pokaslal u mna " ,to ho serie,ale podla mna ho vobec neserie,ze to spravil ..jednoducho to spravil a pokladal to vtedy za normalne a bezne,teraz vsak tvrdi,ze to tak neberie ,ze ma mohol umlcat inym sposobom ( ako tu uz je aj pisane)a to som mu aj ja poovedala,ze ma moohol inak umlcat ,a on na to,ze proste to gradovala uz strasne dlho,a ze nemohol inak,ale vraj to premyslene nebolo a v kombinacii s alkoholom ...neviem naozaj,comu mam teraz veriť ...

bojím sa,ze to zopakuje ...neviem,stavia sa k tomu celemu strasne divne ...som uplne na nervy z toho...ze sa " nekajá " ,este naopak,on ma viní prakticky ..

panika

uprimne???? neznost sa straca prvym uderom..prvy nikdy nie je posledym...uz niekolko hodin cakam na sms od dcery....o 18.45 mi napisala, ze jej zlomil ruku a rozbil hlavu..odvtedy je nedostupna...bud sa udobrili (na ako dlho!?), alebo ju zabil...ak ta raz udrel, urobi to zase, lebo vie, ze mu to prejde

Dadula56

napochybach, mne sa zda, ze ho ospravedlnujes aj ty. Zdoraznujes neustale, ze si ho provokovala. Podla mna je to uplne nepodstatne, pretoze aj keby si hocico robila, nema ti davat facku. Ostatne to uz bolo stokrat napisane aj tu. Ze nasilie do vztahu nepatri a veci sa maju riesit inak. Mohol ti povedat, ze mas o tom mlcat, mohol odkracat, ofucat sa, zvysit hlas. Jednoducho nekonecne mnzostvo alternativ. On si ale vybral, ze ti jednu vlepi. Uprimne velmi nerozumiem, co vlastne este riesis. On sa zjavne na kolenach plazit nebude, ma na to taky nazor, aky bol tiez aj tu napisany, ze si nemala provokovat. Jednoducho si dostala odporucenie si nabuduce a po zvysok svojich dni s nim davat pozor na usta, aby on znova nebol "prinuteny" ti dat vychovnu. Dovera raz padla a zliepat ju je tazko. Ak sa to vobec da. Navyse u teba este zliepat bez zaruk. Chapem, ze si rozrusena, sklamana, ale pises stale to iste. Co by bolo keby a ako to mohlo a malo byt a ako si predstavujes, ze on mal konat. Bohuzial, nekonal, nebolo to tak, bolo to takto. Je zbytocne sa tym zaoberat, musis riesit to co je teraz. On to ma uz vyriesene, viac od neho neckaj, navyse vyprosovat si odpustenie za to, ze ti dal facku...potrebujes to?Ma to vobec zmysel, ak by aj zajtra prifrcal na kolenach s kytickou?Zmeni to nieco?

Magy

napochybach - dost nerozumiem tomu, preco to tak strasne pitvas a cele to "utrpenie" a problem len zbytocne natahujes.
robis to len horsim pre oboch.
cim viac budes uz teraz na neho tlacit v snahe dostat ho na kolena do ponizenia, tym viac sa on bude branit a nespravi to uz z principu, aj keby si sa nakrajala na 2x2mm kocky.
pochop ze skrat ste mali obaja. ty svojim opileckym otrasnym spravanim, ktore si nedovoli ziadna dama. a on svojim vypadom vdaka tvojej provokacii kombinovanej s alkoholom a jeho agresivitou
ani jedno sa ospravedlnit neda, nech si myslis cokolvek, ze vacsiu chybu spravil on. nie. mam skor dojem, ze samu seba snazis presvedcit, ze az taka zla ty vlastne nie si a od vsetkych tu na fore ocakavas, ze ti da za pravdu.
a toho sa nedockas nikdy, pretoze pri opise tej situacie, ktora dopadla ako dopadla, by mohi reagovali podobne. bola si na facku a basta. do akej miery je taky cin neospravedlnitelny, zavisi aj od toho, do akej miery ty povazujes svoje konanie za "plne v sulade so slusnym spravanim".
takze bud od tej dobroty, neries s partnerom siahodlhe zbytocne diskusie a ani s nami. nikam to nepovedie.
to najlepsie, co mozes spravit, je ze si vyjasnis s partnerom definitivne a jasne jedinu vec. ak sa to este raz zopakuje, ze polozi na teba ruku, koncis.
osobne by som na jeho mieste dodal, ze ak by si sa ty opat opila a vykrikovala podobne ako naposledy, ze by som s tebou skoncil tiez. definitivne.
je to dost rozumne?

nirvana

Muži sú takí, ak im ozaj nezáleží na vzťahu, že, bejby, som takýto, takto sa chovám, a ty sa s tým nejak vyrovnaj, ja sa meniť nebudem. Chovanie tvojho drahého tomu zodpovedá. Buď si mu ukradnuta alebo.si je istý že ho neopustís.

nirvana

Uz dlhsie mu robíš nervy. Dosť dôležita info. Cize láska upadla. Muži sa neradi rozchádzajú, aj ked vzťah nefunguje ako má . To že sa to medzi vami kazí zistis z jeho spravania, rozchod nechá na teba, aby on nebol ten zlý. Prečo ženy váhajú s rozchodom, aj ked sú vzťahy uz nanič?