Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

milenkaj

Agresivita zajišťovala po tisíciletí přežití druhu. Ohrožuje mou tlupu jiný samec? Vyřídím to s ním silou! Tak by se dala shrnout jednoduchá, leč fungující filozofie pračlověka, reagujícího na základě první signální soustavy. Právo silnějšího slavilo úspěch. V průběhu staletí však civilizace změnila mezilidské vztahy natolik, že agresivita ztratila opodstatnění. Právo svázaly zákony a my se už jen málokdy dostáváme do přímého ohrožení života, kdy nás spasí vybuzený adrenalin. V civilizované společnosti 21. století se už přežití nedosahuje silou, ale inteligencí a přizpůsobivostí. A tady nastává kámen úrazu.

Ženy se ekonomicky osamostatňují a díky vyššímu vzdělání často mužům konkurují, přestože jsou daleko méně ctižádostivé. Naopak začínají mít na muže úplně jiný požadavek – místo ekonomického zabezpečení potřebují psychickou podporu a pochopení. „Muž, lovec a bojovník ztrácí půdu pod nohama. Nejenže ho žena ohrožuje v jeho tradiční doméně, finančním zajištění rodiny! Navíc po něm leckdy chce věci ještě v minulé generaci považované za naprosto nedůstojné: uvařit, uklidit, přebalit dítě… A to už vůbec nemluvíme o tom, že zatímco přes den by se měl muž měnit v chápavého a laskavého tvora, zatímco na loži po něm žena často požaduje nekompromisní návrat do dob pravěké jeskyně… Prostě páni tvorstva to opravdu nemají jednoduché,“ konstatuje pražská psycholožka Vlasta Svobodová.

Vemeno

napochybach,

tvojim problemom je pravdepodobne extremne nizke IQ. Nerozumies vyznamu slov. Melies len nieco automaticky. Aj ked ti sem ludia napisu hocico, nepochopis to. To je moj nazor.

bakeron

A tebe by sa páčilo keby to hovoril,to čo ty jemu. Možno by si mu tiež jednu dala, každý má len jednu trpezlivosť a občas si aj žena koleduje a facku. Ja som žena a vie keď su baby opité tak sa to nedá počúvať tá provokácia....

nirvana

Prečo si sa ho neopytala, čím mu lezies na nervy a ako veľmi. Tuto informáciu si úplne obisla. Opýtaj sa ho, čím mu lezies na nervy, btw, ako to že si si to nevsimla? Ak ho neustále vytacas a jemu uz rupli nervy...opýtaj sa ho, cibvobec chce s tebou byť. Vážne. Ty to považujes za samozrejme? Beries na neho ohlad ty? Nezneuzivas jeho slušnosť? Možno sa to v nom uz dlho kopilo a praskli mu nervy. Komunikacia, dievča, je základ vzťahu, ale myslím že ty ho nepocuvas.

Leela333

Toto je zbytočné, celá táto diskusia je zbytočná. Bude to tu omieľať stále dokola, ale nič s tým nespraví. Tie siahodlhé debaty s partnerom ti nepomôžu, on nie je taký, akého by si ho chcela mať, nedonútiš ho plaziť sa na kolenách.

milenkaj

Vies, este s nim nemas majetok a deti, mozes odist bez mihnutia oka z minuty na minutu a urcite to lutovat nebudes, ak sa ale zanho vydas a nasilei bude pokracovat a budu tam uz deti a majetok, vtedy to lutovat budes urcite. Ja ti radim odid, aj ked viem,ze to nespravis. Al vies, co? Je to jedno, lebo v zivote je to tak, ze co sa mame naucit, to nas neminie a ak je toto tvojim udelom, tak s nim bojuj.

milenkaj

V zivote sme kazdy jeden schopny vsetkeho. Aj udriet , aj zabit, aj ukradnut, aj podviest, zneuzit....proste kazdy z nas ma v sebe schopost spravit cokolvek hrozne, co sa len da predstavit. Ale kazdy z nas ma aj moralne zabrany a vie, ze za iste hranice uz ist nesmie, ani v kritickych situaciach.Akonahle tu hranicu raz zlomis a prejdes za nu, prekonal si ju a si za nou, cize druhykrat uz ju prekrocis bez vacsich zabran....alkoholikom sa zarucene nestane clovek, co nikdy neokusil alkohol, fajciarom ten, co nikdy nevyskusal cigaretu atd., o tom to je. Neprekrocit hranicu a tvoj priatel ju prekrocil.Tak si sama uvedom, co moze nasledovat.

okoloiduciXY

vo vzťahu nemá násilie čo robiť; ktovie do čoho môže taká facka prerásť. očividne nemá hranice tam kde by ich mal mať.
ono to násilie zanecháva nielen povrchové rany. moji rodičia sa o.i. kôli tomu rozišli tak 15 rokov dozadu. a je tomu pár týždňov čo som našiel mamu doma dosť opitú a asi po pol hodine presviedčania mi povedala že to kôli otcovi pretože ju hrozne bil, dokonca aj keď bola tehotná.

Dadula56

"toto cele som mu vylicila,ze ked nahodou " prepisknem opat o rok,o dva ,tak akože mi da facku znova ?" ..a on ostal ticho ,nic vlastne na to nepovedal ...ale otocil temu ...nechapem už asi nicomu"
A po tomto este uvazujes, ze s nim zostanes?Uz ani ja nechapem nic potom.