Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

karamba
on vie o tom,ze keby sa dalo mat vztah s tym ,co sa mi tak velmi pacil,tak po tomto vsetkom by som ho uz nechala,on to citi a nie je sprosty,je celkom inteligentny chalan...
ja s nim hram fer hru,vie vsetko o mojich pocitoch
obavam sa ,ze toto bol ten prvy tyransky prejav od neho,sice parkrat sa uz zachoval "nemilo"ako som uviedla a napisala nizsie,ale toto bolo od neho najhorsie,myslim,ze toto bol taky prvy prejav,bojím sa,ze porusi tu hranicu znova a znova,ale viem,ze za triezveho stavu to neurobi znova,mozno kebyze uz ma ma istu,a kebyze sme manzelia,ale takto nic nespravi uz,aby si ma nepohneval
bojímm sa,ze budem zit s clovekom,co mi bude fyzicky ublizovat raz,lebo je vazne nervak
tak zase nemozem povedat,ze sa ho bojím ako kazdeho ineho tyranskeho clovkea,to nie,ale uz proste necitim k nemu tu laskyplnu doveru,co predtym,ze by mi ani vlas na hlave neskrizil ..pochop ma...ze etraz uz som ostrazita,ked je nasraty,alebo ked sa mu nieco nepaci,co poviem,uz si davam pozor na vsetky jeho gestá,a neviem,ci sa tak da ziť ...

Vemeno

Ale ved si mu sama povedala, ze sa ti paci niekto iny. Sklamala si ho a podviedla. Ked je opity, tak reagoval takto. Keby bol triezvy, tak by ta mozno len vuhodil z domu.

Bady 1

Dovol, aby som ti z vlastnych skusenosti poradila....chod od neho cim skor prec. Pozbieraj v sebe silu a bud radsej sama ako s clovekom, ktory ti bude nicit cely zivot. Takouto "nevinnou " fackou sa pred rokmi zacala moja nocna mora. Tiez bol na mna strasne mily ale na inych dost nervak...dal mi facku a povedal ze som ho provokovala. A potom bol tiez ziarlivy a pritom sam ma podvadzal. Potom ma udrel aj ked som zistila, ze ma podvadza....potom mi ublizoval uz pravidelne....nasla som silu a vybrala si radsej bolest duse zo stratenej lasky a odisla som...este ma potom terorizoval, vyhrazal sa mi...a aj par krat znova ublizil...ale zvladla som to. Nikto ti neublizi...a to si zapamataj....pokial to ty sama nedovolis. Dnes po 10 rokoch by som tohoto hlupaka nechcela ani len stretnut na ulici....vtedy som si myslela, ze je to laska...ale laska neublizuje, pokial naozaj miluje a uz vobec nie fyzicky. Vela sily a predstav si aky super zivot si mozes zariadit, hoci by si teraz nikoho nemala....zivot ponuka tolko moznosti tak ich vyuzi a zabudni na tyranskych slabochov. Ja by som dnes necakala uz ani sekundu a utiekla.
MAJ SA

karamba

inak povedané, keby ťa ten druhý chcel myslím, že po tej facke by si terajšieho nechala hneď a neskôr bola s tým druhým.
človek sa nedokáže dlho pretvarovať a skôr či neskôr sa prejaví. Možno toto bol prejav toho, že je nejaký tyran a možno nie (podľa mňa nie, to by ti potom vtedy podľa mňa dal trošku silnejšiu). To zistíš, len keď s ním ostaneš, čo zrejme nedokážeš, keďže sa ho bojíš. Pochop... My ti myslenie nezmeníme ani nič, keď to ty tak cítiš ako cítiš, tak sa to asi nezmení a aj tak sa s ním rozídeš, lebo v strachu sa žiť nedá. A budem sa opakovať, ale aj keď mu dáš zbohom, veľa ti dá aj tá jeho reakcia na rozchod. Možno budeš milo prekvapená, a možno sa utvrdíš v tom, čo si myslíš.

nirv

Dva roky sú pre teba roky rokúce, lebo si strašne mladá a on je tvoj prvý. Myslíš že byť vi vzťahu s niekym, s kým byť nechceš, mu pridá na hodnote ?

napochybach

karamba no ano,bola by tu taka moznost istotne,ze by som bola s tym,co sa mi tak velmi paci ,a nie s terajsim,lebo ten,co sa mi paci tak velmi splna vsetky moje kriteria pre vztah,ale je to s nim bezpredmetne ,uz od zaciatku,tak to ani neriesim a nerozoberam....pre mna je uz ten chalan,co sa mi paci velmi v pasé,..a preto nemam nikoho vobec vo vyhlade..

napochybach

karamba
paci sa mi jeden chalan,ale ten ma enchce,ako som tu uz spominala a popravde ani si uz s nim neviem nic predstavit,a okrem toho-ja si nikoho ineho po svojom boku neviem rpedstavit,ako svojho terajsieho !:(:( to je to najhorsie asi,co sa mi mohlo stat,neviem vobec,ci je to normalne ..na kazdom vidim obrovske chyby,stale kazdeho noveho porovnavam s tymto .a pod ..
karamba ja som si az btak neuvedomovala,ze sa tak strasne kontroluje-to proste az teraz mi vsetko pomalicky dochadza,a naozaj chce byt ku mne taky,akeho som si ho vybajila a vysnivala,on vie,ake mam kriteria na chlapca snov,a takym sa on chce snazit byt -a myslim,ze je to chyba,som mju to velakrat povedala,nech nechava svoje emocie pri mne plynut normalne,ale on ich v sebe dusi,len aby si ma nepohneval,lebo ma sialene miluje,ako vravi a nechce ma stratit ..
ale myslim,ze to nie je dobre,lebo ja som pri nom normalna ,ako som bezne,len on mne,...a mozno toto je ta stranka ,co sa unho prejavila,ze by bol agrsivny tyran ku mne v buducnosti-toho sa asi najviac bojim v zivote ...ze budem mat tyrana muža ...preto som si vzdy hladala cloveka,muza,co nevie ani zvysit hlas,co je neznejsi ako kvet,a pod ..co mi neskrivi ani hlas na hlave ...a stalo sa mi toto..hm,asi ironia

karamba

takže keby ťa ten druhý chcel (čo sa ti páči, ale on ťa nechce), tak je tu možnosť, že si s ním a nie s terajším. Takže s terajším si preto, lebo nevidíš iného perspektívneho pre vzťah? či? :D