Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

karamba

Keby si bola schopná sa od toho odosobniť, nemyslieť na to, nebrať to tak a fungovali by ste spolu ďalej, určite by si si všimla nejaké agresívne prejavy, alebo skôr či neskôr by ťa udrel zase (neprovokuj ho už s tými rečami, ako sa ti páčia iní). Ale keď to nedokážeš a ty to takto ako opisuješ vnímaš ďalej, keďže ty si to zobrala ako nehorázny čin, sklamal ťa atď, tak to ďalej nemá zmysel a rozíď sa s ním.
Podľa mňa ten spor čo máš v hlave je v podstate až prepáč, ale smiešny. Keďže ty riešiš niečo, čo ani nevieš ako presne bolo (sila "facky" či čo to bolo) a možno si si len vsugerovala že ťa zbil pričom na to nemal ani najmenší dôvod.
Len si premysli, či to dokážeš prekusnúť a počkať, v kľude, alebo nie a rozíď sa s ním. Len nerozmýšľaj dlho, lebo len strácate čas.

Dadula56

napochybach, ja som sa snazila povedat nieco uplne ine, nez si si ty z prispevku vypichla. Ano, ludia ti prispievaju, ale problem sa neriesi. Pretoze to speje akurat tak ku koncu, co si aj sama myslis, ale z nejakeho dovodu sa k tomu stale nemas a pises sem v podstate identicke prispevky, tocis sa v kruhu. Ani ked o tom budes diskutovat este dalsie mesiace sa to nepohne, pretoze to vobec nezavisi od toho, co sa povie tu, ani od toho, ze by si sa z toho "vyrozpravala". Jednoducho sa ta facka neodstane a ja som ti chcela povedat len tolko, ze je nacase zacat s tym nieco robit, dospiet k definitivnemu rieseniu. Po tych 230+ prispevkoch.Po tom, co sama pises, ze pocitujes ako vyhrazanie sa (ze ti povedal, ze by si si zasluzila) a predzvest nasilia v buducnosti.
Nazov epos som pouzila v prenesenom vyzname. Vsimla som si, ze nepises vo versoch. Bola to narazka na dlzku prispevkov.

napochybach

nirv vsak to prave,,ze misung a trva a trva ,pri tom chlapovi by ale asi kazdy mal misung :( to je ten problem

raz sa sprava ako anjel z neba zleteny,jemnucky,neznucky,na chleba natriet a raz ma facka ..:(ako schizofrenik,ze nevie,co robi ..toto je des

napochybach

jan dobra myslienka :) asi by sa mi mozno ulavilo,kebyze mu jednu vlepim,ale ja to nikdy nespravim,neznizim sa na jeho uroven proste,nedokazem to

dadula epos je trosku iny zaner,ako to,co pisem :D ked uz sme pritom-prepac,nedalo mi nezavrtat :D

hm,230 prispevkov som tu nedala len ja,ale ludia ,ktori sa o tento pripad zaujimaju,ktori radia,je to ich vec,ze radia a staraju sa,je to praveze pekne a ty tiez prispievas do diskusie,tak neviem,ci je to pekne od teba takto konstatovat

karamba hm,v tomto musim uznat,ze mas pravdu,pre chlapa proste vsetko konci tym,ked si to vysvetlia raz a staci,lenze pre zenu asi nie,a najma taku precitlivelu ako som ja
on je taky-na vsetko hned zabudne,a ked mu to vytknem povie,ze je taky ..
on to vlastne nechce viac riesit,a nepotrebuje to riesit,lebo on uz problem nevidi,kedze ako si sama napisala -sme si to " vraj vyjasnili " ,ale on velmi dobre vie,co ostalo po tom vo mne,ja som mu nic netajila,a povedala som mu akurat predvcerom,ze ja " nezabudnem nikdy na toto " ,a on ,ze co ma s tym robit sa ma spytal ..ha .
co uz teraz ma robit :Dto je dobry vtip toto

karamba inak naozaj velmi perfektny postreh,zamyslela som sa na to,ako ty ,z tej stranky,v tom poslednom odstavci -ze on to cele vníma inak,ako len nejaky prehresok,poklesok v stave inom,ako trezvom,ktory by inokedy neurobil,ale ja to vnimam inak,on nie ,tu nastava asi ten najvacsi problem,ako sa toto dá riesit ?tto sa asi neda riesit ..

sila tej facky je doteraz diskutabilna ,naozaj ..

jan11

Zavolaj mu, povedz mu, ze sa s nim chces stretnut a ked sa stretnete, tak mu povedz sorry, vtedy ma to velmi vzalo, neviem sa s tym vyrovnat a jednu mu vylep. A psychoproblem vyrieseny, sice primitivne, ale efektivne a hlboko psychologicke.

karamba

je pokojný a vyrovnaný, lebo ste sa o tom nejak porozprávali a ty si mu vraj odpustila. Preto aj ty by si mala myslieť na iné veci a snažiť sa zabudnúť. Či čo teraz ma robiť podľa teba tvoj priateľ? Ako sa správať? Túto kapitolu ste oficiálne obaja uzavreli, to, že sa s tým ty aj tak nevieš vysporiadať, je už druhá vec. Preto vravím, že je zbytočné ostať v tom vzťahu už podľa mňa, lebo ty sa ho bojíš, máš zle sny, myslíš si, že je tyran atď. Tak povedz, aký to ma zmysel?
A keď to ukončíš, tiež uvidíš, ako sa zachová on, či mu to bude vadiť, alebo bude úplná flegma, či nebodaj ťa prefacká??

Podľa neho tá facka vôbec nebola silná, len taká ako keby ste sa napr. naťahovali zo srandy. Podľa teba ťa udrel silno (aj keď to je diskutabilné, keďže sama nevieš aká silná bola facka). Aj kvôli tomu sa obaja inak správate a inak to beriete.

Dadula56

Jedna facka a 230 prispevkov. Stacilo, nie?Zoberies to asi v zlom, ale namiesto toho, aby si sem dookola pisala to iste si usetri cas, zavolaj svojho suhaja, ze sa s nim chces stretnut hned zajtra a rozid sa s nim. Zhnusil sa ti, je to nervak, predzvest tyrania atd. Je jedno, co ti tu kto napisal, ze si si koledovala a ine "pricina-nasledok" teorie, dolezite je, ze ty uz s nim byt nevies. Naco to este rozoberas?Preco si s nim?Zo zvyku?Zo strachu, ze si ineho nenajdes?A prosim ta, neodpisuj dalsi epos o teoriach kto bol ako opity a kto co sa chysta urobit aj za triezva, co on kedy povedal/urobil, uz sme to vsetko citali. Zdvihni telefon a volaj.

jan11

Mala si chodit na sebaobranu a ked ta udrel, tak si to ani nemala pripustit a hned mu to vratit a ak by ta napadal, tak si ho mala zmlatit jak zito a psychicke problemy by mal on a nie ty.
Ak si este s nim, tak ries hlavne to, ci si fakt ok ty. A tiez si myslim, ze keby si bola ovplyvnena nejakou filozofiou alebo nabozenstvom, tak by si to zvladla uz davno. Takto tu budes pocuvat psychologicke kecy, ktore ti podla mna nijako nepomozu.