Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

karamba ja som ho milovala,zo zaciatku som ho ,prisaham ,milovala,lenze po tom vsetkom,co sa udialo mezdi nami,vela zleho mi spravil,povedal a pod,a niektore veci ani neboli jeho chybou,ja som ho prestala milovať,lebo som si vztah predstavovala inak,ale zase mam ho rada velmi,je mojim najlepsim priatelom,a pozna ma do bodky,a vzdy mi pomoze,ked moze,sme na sebe " zavisli "...

ja mu v nicom nebrani,ak chce,nech si najde inu:) ja budem rada,ked bude skutocne stastny,ale on vraví,ze ja ho v nicom nebrzdim,ze mna miluje viac nez svoj zivot a ze nechce ani len vidiet inu .on je vo vztahu stastny ...vlastne ..

karamba

ty máš problém sama so sebou... Normálny vzťah si nenájdeš ak ostaneš v tomto a ak pôjdeš do vzťahu len preto, že nechceš byť sama. A ešte aj jeho využívaš na vzťah, pričom by mohol byť s inou ženou a nie s tebou. Najprv sa daj dokopy a potom choď do vzťahu. Choď za psychológom a jeho návštevu neodkladaj... Neviem si predstaviť byť s niekym len preto, aby som nebola sama.

napochybach

ale ked ja chcem lubit,a byt lubena v normalnom vztahu,strasne po tom tuzim,nechcem byt sama,samota je priserna pre mna,desiva...
ale zase nechcem byt ani s tyranom :(a on je potencialna hrozba pre mna,ze bude tyranom,i ked teraz sa to az tak nejavi ...neviem,co je horsie ..ci mat vlastnickeho polo tyranskeho muza,alebo byt sama ..
lebo ja si strasne tazko hladam vztah..ja mam obrovsky problem ,..

karamba

tak za to si môžeš len sama... mala by si sa spamätať, lebo ty vlastne ani nemáš vzťah... ne plnohodnotný... to je skôr len nejaká pretvárka... Kúp si psa a nebudeš sama. Už len kvôli nemu by si ho mala nechať, nech s tebou zbytočne nestráca čas a roky.

To mala byť téma o úplne inom a nie o "facke, TY máš iný problém. Fakt sa spamätaj, či fakt ťa treba "prefackať" nech uvažuješ triezvo?

napochybach

karamba ved preto vravím -je to cele zlozite,som v jednom cykle,aní s nim ani bez neho :(:( a idem sa zblaznit z toho

karamba

keď nedokážeš byť sama, aj tak s ním ostaneš tak zbytočne tu niečo vôbec riešiš. Keď nedokážeš byť sama, ostaneš aj s dajakým tyranom...

napochybach

nedokazem byt sama ,moja chyba,ja viem,ale som uz zvyknuta na vztah,a nedokazala by som byt sama ..
juz nie
on uz na incident zabudol,ako na vzdy vsetko :( asi tak

jan11

Nirvana, tvoje prispevky asi budem citat najradsej:) Fakt super poznamky a postrehy:))) Nie si nahodou nejaky spion?

milli11

Ty nevies byt sama, to hadam nie. Preco? Vadi ti byt sama so sebou?

Ja takych ludi nechapem, co musia mat stale niekoho pri sebe. Pripadaju mi dost taki nesamostatni.

Vidis, toto iste som ti napisala aj ja, on chce uz na ten incident zabudnut, pre neho je to uz uzavrata tema. Ved ked chces este raz si to poriadne vyrozpravajte, povedzte si, co obaja ocakavate dalej a potom to uzavrite. Bodka.