Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

nirv ale balenie sa a vztah je asi trosku rozdiel,ja som celkom narocny clovek na vztah,a nechcem takych,co ma balia na ulici,tym ze na mna " hladia " ,chcem normalny vztah,aky mi poskytol len on -dva roky sme spolu ,kazdy den intentivne ..a na dlzke vztahy nezalezi si myslim..netvrdim o sebe,ze som uzasna ,ale mne sa pacil len jeden chalan,co aj on moj partner vie-o tom mu vravím -ten by ako jeidny stal za vztah,lenze on ma nechce,to je cele ..a ineho nemam ..preto asi zotrvavam v tomto vztahu,ktory ma nici

karamba

Tie tvoje príklady čo si uviedla, že nebol najjemnejší no neviem, to fakt nie je nič, aspoň z toho čo píšeš.
ďalej som nadobudla akurát pocit (možno sa mýlim), že sa pri tebe veľmi kontroluje a ma strach vôbec niekedy zvýšiť aspoň hlas pri hádke, alebo urobiť niečo, či to náhodou nebude v rozpore s tvojimi predstavami. Ľudia by si mali hľadať partnerov, pri ktorých môžu byť sami sebou a ne aby sa ešte aj pri nich pretvarovali a neviem ako kontrolovali. A na začiatku si tu vôbec neuvádzala, že by nejak kontroloval, ovládal svoju agresiu, to si začala písať až teraz (možno až keď si začala mať ty pocit, že je tyran).
Keď ste dlho spolu, jasné že máš pocit, že iného nenájdeš (čo neviem, ale keď sa ti páčia iný aj viac ako on, problém asi nebude), ani nechceš, ale je to len zvyk. Na svete je milión chlapov a raz by si si našla iného, aj keď teraz si je to možno blbé predstaviť, ale je to tak. Viažu ta k nemu spomienky, spoločné zážitky, ale keď sú dôvody, netreba sa báť rozísť a urobiť krok vpred.

Leela333

Už to prestáva byť vtipné. Bojíš sa ho Sklamal ťa? Nechaj ho.

Nechceš ho nechať? Tak sa s tým zmier a prestaň to stále opakovať.

Fakt nechápem, čo chceš týmto ešte dokázať, radu sme ti dali. Nepočúvla si. Koniec príbehu.

Dadula56

A nebude ti lepsie samej, nez takto? Ved si mlada, neviem kolko ste sice spolu, ale bude to tak 5 rokov odhadom?Vezmi si, ze zijes okolo 70 rokov, casto aj viac, ved je to uplne nic oproti celemu zivotu. Skus si nezaujato precitat svoje prispevky, je tam strach, odpor,pohrdanie nim. Nemozes predsa kvoli strachu zostat s nim, ked mas na neho take nazory. Stale sa tu riesi sila facky, opitost, tvoj podiel viny. Ale na tom uz vobec nezalezi, osobne tomu naozaj nerozumiem, co by sa tu aj malo menit,ak by ta facka bola rovno uplne slaba, on bol opity viac ci menej. Raz mas z toho take pocity ako mas a racionalizovat tu facky len kvoli tomu, aby si mala chlapa je zbytocne.

jan11

Treba mat nejaku filozofiu, to pomaha cloveku lahsie zniest tvrdu realitu. Ak si mu odpustila, tak si mu odpustila, co viac riesis? Cakat to mozes znovu, ale si s nim, tak si zvykni. Koniec.

nirv

No dlhé roky spolu nie ste, možno tak rok, rok a pol, co sim videla tvoje staré témy. Aj v tých sa stale tocis dokola. Teraz pises že sa bojis že si nikoho nenajdes, a na začiatku témy že ťa všetci balia. A aká si úžasná že vieš odolať a ešte že si to vesala frajerovi na nos, za čo ti dal facku. Raz tvrdis to, raz ono. Uvedomujes si to?

napochybach

a samozrejme neratam nieco slovne,ze mi velakrat povedal nepriamo,ze som " neschopna " v niecom a podobne,alebo ze mi zavalil " najvyssieho " ked bola nejaka sgtresujuca situacia .to radsej neriesim,proste je nervak

napochybach

karamba nie,nezamlcala som,to bola od neho prva facka teraz,ale napriklad predtym este sa stalo dva krat možno ,ze nebol zrovna ku mne" najjemnejsi" ,ale trosku surovejsi,ale to nebolo take prehnane ako az toto,ja som to za take nepokladala ...
napriklad,ze ma hrozne stiskal silno,akoze objatia a pod,a este ma nasilu pobozkal raz,ale to neberiem ako nieco hrozne,to viem,kedy sa stalo a za akych okolností,bolo to sice od neho surove,ale nie ako toto..nic nezamlciavam :)

napochybach

dadula ja viem,co si tym chcela povedta,len som chcela podpichnut :)

viem,ze sa tocim v kruhu,ale idem sa z toho kruhu zblaznit...ale nielen kvoli te povestnej facke..
ja sa bojím,rozist sa,akoby mi nieco v tom branilo,bojim sa,ze si nenajdem nikoho,bojím sa,ze budem sama,bojím sa,ze si mozno este horsie najdem,nechce sa mi hladat dalsi vztah,a vobec nikoho nemam na ruke,ze by som si mohla yvbrat teraz spomedzi muzov,nemam naozaj,nikoho vo vyhlade,a obavam sa,ze by mi po rozchode robil problemy ,nedajboze,ze by ma prefackal,ako to stale spomína ,a este sa bojím velmi vela veci,okrem toho-sme spolu velmi dlho,dlhe roky,je to zvyk,bohuzial,zelezna kosela,bojím sa zmeny :(

karamba
ja ho s tymi recami nepodpichujem už vobec,a ani som to nerobila,len vtedy,ked som mala vypite,inak nie,nedovolila by som si to,viem,ze mu to ublizuje,nie som taka " svina ",i ked on mne uz ilionkrat ublizil sice inym sposobom,ale ublizil,
no ja nie som taká
a naozaj,ako vravi sa to tazko,ale moj obraz o nom sa zmenil,on nema inak agresivne prejavy,on ich tlmi az moc,dava si presne pozor na to,co hovori,ako kona pri mne,lebo vie,ze neznasam nieco take,ako nervacenie a pod,nenavidim to,a tlmí to starostlivo,niekedy si myslim,ze az tak prefíkane ,ale tlmí...len jednoducho niekedy sa nevie ovladnut,ale viem,ze by ma istotne nie teraz,ked este len spolu chodime neudrel znovu,na toto si uz da obrovsky pozor,poznam ho,je prefikany,bude sa odteraz hrat na svateho,a neespravi to viac,aby si ma este viac nepohneval,cize to by bolo cakanie na godota ....

karamba

napochybach nepreháňaj, že raz sa správa tak a raz ťa facká. Facku ti dal len raz aj to ste boli obaja opití a píšeš, akoby ťa fackal pravidelne a neviem čo ti robil... Jedine že by si niečo ešte zamlčala