Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

lilyanka citala si celu diskusiu ?asi vies o co ide ..

ponizil ma vzdy len,ked sme boli sami,nikdy nie pred inym niekym,len medzi styrmi ocami,neviem,akoze nemozem povedat,ze vyslovene to bolo ponizenie,akoze " ty si neschopna,alebo krava " ,alebo nieco,ale jednoducho mal take narazky cudne,ktore ja chapem,ako ponizovanie..

ide napr o to,ze on vystudoval dobry odbor,velmi uznavany,vyborne plateny,je uspesny v zivote,mna berie ako dieta svoje,ktoremu stale dohovara,ako ma co spravit,lebo som mladsia od neho a citi potrebu mi stale nieco dokazovat,ze mal pravdu a tak ..a snaži sa ma akoby "viest " zivotom,a co sa mi najviac nepaci,tak niekedy znevazuje,to co studujem ja,neviem,ci ste sa tu niekedy stretli zeny,co sem chodievate s tym ,ako ja ...proste mi povie ,ze " a to taky odbor,co studuješ...to je taka pakaren,ved tam skoro nic nerobite " -dobre ma v mnohom ravdu,ale je to to,co ma bavi studujem,viem,ze to nebude zaplaztene bohvieako,ale bavi ma to,preto studujem ..
ale akoze zo srandy to on myslí,take podpichovanie proste,neviem to konkretne teraz povedať ..-takto hned ..lebo ako som mu vykricala,ze mi vadi,ake ma narazky,tak potom prestal a nic take uz nevraví ,a povedal,ze to tak nemyslel nikdy,ale VYZNIEVA TO TAK

ja neviem,preco sa ho odrazu akoby " v podvedomí bojím ,ze mi streli facku " ...preto,lebo asi mam taku skusenost no ..
i ked viem,ze teraz by to uz nespravil ( hm,aspon nie,pokym sa vezmeme !)taky hlupak nie je

napochybach

som asi zaslepená :(
ale mala som možnosť mat aj iny vztah pocas tohto pol roka ,ma chceli,ale ja som proste nemohla,stale ma nieco taha k tomuto partnerovi,idem sa uz z toho zblaznit ,neviem,co to je ..lebo laska to uz asi byt nemoze ..

lilyiankaa

ponížil ťa pred niekým alebo len medzi vami dvoma a o čo konkrétne išlo? ty mi skôr prídeš ako človek, ktorý sa ho teraz snaží ospravedlňovať, keď píšeš, či ty sama si nemožná ..
a myslím si, že spolu nezostanete, lebo ten strach z ďalšej facky bude u teba tak silný, že sa nad to nepovznesieš ... proste rokmi to možno prejde, ale asi by bolo rozumnejšie ísť od seba .. je odveci báť sa facky vždy keď sa tvoj priateľ nahnevá a to ste zatiaľ len sami dvaja ..čo bude, ak prídu deti? teraz by sa ti ľahšie odchádzalo ako so záväzkami

napochybach

tak v kazdom dlhorocnom vzťahu je zvyk,a nehádali sme sa vyslovene,to nemozem povedat,len mierne pochytili ,pre blbosť ,no ja som sa už proste zlakla (!) ze mi da facku,neviem ,mam to uz v sebe,akysi obranny reflex,že sa podvedome uplne uhnem mierne ,ale to je asi normálne,po tom,ako mi ju struhol v zime..je to asi normálne ..alebo nie ?

hladam na to odpoveď ..

avsak musím priznať,ze odvtedy ma aj pakrat ponizil ...neviem,ci si za to mozem sama a som taka neschopna,a mal pravdu,alebo ci by to robil aj keby som robila vsetko tip top,neviem vazne..

fero11111

to jak pises mam pocit ze si unho v pernamentonm strachu ... prezivas vkuse stres hadat sa na dovolenke az tak ze sa bojis ci ti neda facku no dakujem pekne za taku dovolenku mam pocit z toho co pises ze si snim len zo zvyku ... ale mozno sa mylim

napochybach

chcem vám napísať,ako to pokračuje v mojom vzťahu,moja diskusia tu bola dosť komentovaná pred pol rokom cca ..
nemozem zabudnut na tu FACKU !aj ked sa snažím !
ludia,poradte :(

s priatelom som stále,mám ho rada aj napriek vsetkemu,odvtedy co sa stal tento incident už prešlo dosť času,

facka ktora tu bola riesena sa za pol roka NEzopakovala,lebo sa nezopakovala ani provokacia,sice parkrat som ho nastvala,lebo sa rychlo da vytocit ,kedze je nervak velky,ale facka sa nezopakovala,ani ziadne hrube správanie,je celkom mily a dost sa snaží ,o tej facke viac nepadlo pol slova,az ked sme boli na dovolenke teraz spolocnej..niečo sme sa pochytili a bol hrozne vytoceny a tak som sa pred ním uhla akoby podvedome ( mám stale v podvedomi to,ze neviem,co od neho mozem cakat,ci facku,alebo napadnutie,neviem )
ale on nemal v pláne dat mi facku,ani nic podobne,a povedal mi" co sa bojím " vysvetlila som mu,ze to je kvoli te facke,ktoru som dostala od neho a on,že " to ti mohol dat facku len taky debil,ako som ja,som sprosty " ...
a odvtedy sme o tom nehovorili..

ale kdesi v podvedomi mam tu facku stale ..v hlave ..nedokazem sa toho strachu zbaviť,že sa to zopakuje ...

utorok

bože, ale keď ty ho nechceš a si s ním len z ľútosti v podstate (alebo len preto, že nikto lepší ťa nechce), čo myslíš, ako dlho ti to vydrží sa takto pretvarovať a tváriť sa, že sa nič nedeje?? Našla by si si lepší vzťah aj ty, neskôr aj on. Len zbytočne naťahuješ veci. Mne to príde nefér z tvojej strany.

napochybach

chce sa mi plakat,povedal mi,ze som jeho jedina zivotna istota,a ze to jedine,co vie naisto v zivote je to,ze chce mna,nic ine ..och bože :( zamota sa to poriadne

karamba

jasné že je tvojím najlepším priateľom keď nikoho iného nemáš. To že on je spokojný je pekné, ale že tebe nie je blbé byť s ním keď už ho vlastne ani nechceš, len s ním si preto, že nedokážeš byť sama?? Fakt skús najprv porozmýšľať už nad sebou, choď za psychológom a podnikni rázne kroky.