Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

nirv

Ešte dlho sa budeš točiť dokola ? Chod s tým ku psychológovi lebo takéto prežívanie jednej udalosti stale dokola nie je normálne. A to isté si robila aj v teme o tom či ma tvoj drahy anorexiu a o tom ako ťa boli po sexe medzi prsiami. Netrpis nejakou obsesiou ?

napochybach

karamba prave som to hore vysvetlila ..
desím sa samoty,ja nemam co doma robit,nemam sa cim zamestnat,nemam take dobre kamosky,a ak ano,su prec,alebo so svojimi chalanmi,som sama ..a ja nechcem byt sama

napochybach

mili ale je sakramentsky rozdiel,ked zena udrie muza a ked muz ,znacne silnejsi,si dovoluje k zene,ktora je znacne slabsia,a nepopieram-on ma tiez dokaze tak do nepricetna vytocit istymi vecami,ze ja mam chut vtedy mu dat styri,ale vzdy sa ovladnem,vzdy proste ...nikdy sa neznizim proste na taku uroven ,aby som mu jednu vytala ..a je ejdno,ci surovo,ci jemne,.to je jedno,povedala som si,ze ja nikdy tak nebudem riesit svoju zlost a kedte nie som nervak,tak sa to ani nedeje a nikdy myslim ,nestane ..ale uvidime,mozno ma raz tak vytoci do takej miery,ze to naozaj spravím v zachvate nervov ...

jan -on to povazuje za uzavretu kapitolu,on nema potrebu sa k tomu vracat,lebo je podla neho vsetko jasne,a minule,ked som s tym mierne zacala,tak on povedal,ze on sa snazi zabudnut na ten inciddent,nech to nespominam,a ze by som mala v sebe pestovat lasku ku nemu a nie sa takto spravat,ze stale na to mslím,to o tom pestovani mojej lasky k nemu mi stale hovori,choré,si myslím ..ako mozem pestovat lasku ?po tom vsetkom ?neviem ,je to cele zle ..

jedine,co sa bojím je ze budem zazivat ten stav predtym nez som niekoho mala ,ked budem opat sama,bez partnera,bolo to desive pre mna,lebo som uz na vztah mala vek,kazdy v mojom okoli mal vztah,len ja nie ,a tym,ze sa s nim rozidem,opat budem uplne sama ako kol v plote ...:( len neviem,ci toto vsetko stoji za to ..

karamba

tak keď chceš iný vzťah, načo si v tomto?? len aby si nebola sama? si ako malá... Nebudem vo vzťahu čo mi nevyhovuje

jan11

Podla mna by si vsetko mala s nim este raz prekonzultovat, mala by si mu povedat, ze na to nedokazes prestat mysliet.

milli11

Mozno to tvojho partnera aj mrzi, ale nechce to uz dalej rozmazavat, tak sa tvari, ze vsetko je v poriadku, akoby sa nic take nestalo. Vies, vacsina chlapov neradi ukazuju svoje pocity.

milli11

Samozrejme, tych problemov a to, s cim ma vytacal, sa kopilo viac, ale drzala som sa. Toto vsak bola uz posledna kvapka, ked som vybuchla.

milli11

Ja sa mu ani necudujem, ze po tych reciach o druhych chlapoch ta udrel.

Musim sa priznat. Som sice vacsinou flegmatik, ale raz som pri byvalom vybuchla aj ja.

Islo proste o to, ze mal nejake zdravotne problemy a mal ist na operaciu. Ten vikend, par dni pred tym, ako mal ist do nemocnice, sme mali stravit spolu, ale on sa vyhovoril, ze sa na to neciti, ze je nervozny z tej operacie, ze radsej bude sam doma. OK, hoci smutna, respektovala som to.

A potom, o niekolko mesiacov, mi ukazoval nejake fotky. A nejake asi zabudol vymazat, lebo tam boli aj tie z toho vikendu, pred operaciou, kde mal byt doma. Nebol vtedy doma, ale mal zur s nejakymi kamosmi a kamoskami. S kamoskami tam predvadzal vselijake pozy a niektore aj bozkaval. A on mi este aj potvrdil, ze to bolo vtedy. Obaja sme boli dokonca triezvi.

Vtedy som sa tak nastvala, ze som mu vrazila do tvare. Ani neviem, kde sa vo mne nabralo tolko sily, lebo normalne sa vyhybam konfliktom, ale keby nesedel, tak asi spadne. A skoncili sme, skoncil vztah.

Bolo to spravne? Ma zena pravo udriet chlapa?

Takze ja sa tomu tvojmu necudujem. Nie kazdy clovek dokaze pocuvat, ako po jeho partnerovi idu aj ini.

napochybach

karamba - lenže sama si to povedala-ked mame spokojny vztah ,a preto by sme ho nevymenili za nic ine na svete-
ale ja nemam taky spokojny vztah,ja vobec nemam spokojny vztah ...to je ten problem ..a rada by som už konecne nasla normalny vztah ,zdravy,...lenže to ja asi mozem snivat iba ...no on ma nenecha na pokoji nikdy,ponám ho

prejavy nenaznacuju ?hm...aj ja si myslim,ze nenaznacuju,len som chcela povedat,ze nie vzdy bol najjemnejsi ku mne,i ked v 99% bol ..

karamba

tie prejavy čo si napísala, čo si tu uviedla, vôbec nenaznačujú je nejaký tyran (myslím tie iné, mimo facky). každý ti tu vraví, že ak ty sa cez to nedokážeš preniesť, nechaj ho, lebo toto nemá zmysel a už dupľom je to vzťah na prd, keď by si ho bola schopná vymeniť za iného chlapa.. o čom to potom je? ten vzťah? o ničom... Ja by som svojho nevymenila za nič na svete a verím že ani iné ženy, ktoré majú svojho chlapa radi a majú spokojný vzťah... tak sa zamysli už