ja stale nechapem tomu ako vobec vznikaju a preco su, ale strasne to chcem pochopit. ako moze niekto dostat schizofreniu alebo psychozu ? ako vobec niekto moze dusevne ochoriet? nwm sa vzit do toho
Duševné choroby
Ďakujem za to video. Pozoruhodný výber. :o)))
Na oplátku niečo odomňa:
www.youtube.com
Angel, veľa si ty asi prečítal, ale či aj správne pochopil? ;o)Evidentne si sa ale moc nezohrial na hodinách fyziky, keď si toho názoru, že vlnenie môže byť pozitívne alebo negatívne. :o))) Nuž, môže byť iba silnejšie a slabšie. ;o) Je podivné, že v 21. storočí ešte niekto verí na démonov. Tak si skôr myslím, že asi si to myslel iba obrazne. Že si si plne vedomý toho, že čokoľvek si vo svojom vnútornom svete vytvoríme, sme to len my sami, kto to robí. Že strach, zloba, hnev, nenávisť...to všetko sme vytvorili my sami a sami to aj oživujeme a sami to vieme zmeniť. Asi je už najvyšší čas toto pochopiť a potom bude aj šanca niečo na tom zmeniť. A pokora je teda tiež neviem na čo dobrá...osobne by som uprednostnila zdravý rozum. :o))) A prestala hľadať toho zodpovedného démona. :o))))
Clovek moze mat rozne problemy, podla mna negativne energie nie su hlavnym zdrojom psychickych problemov, ale tiez to nemozno vylucovat uplne.
povodne som sem nexcel prispiet a neda mi to. co sa tyka roznych kvazi duchov a tychto zalezitosti mysli ze prave tieto aspekty zohravaju podstatnu rolu. nikdy nepochopite podstatu problemu pokial si neuvedomite ze ste nastroj svojej moci. cele je to v hlave. prosto nech je strach akykolvek a scohokolvek. nech su problemy akekolvek. svoje ja je jedina vec ktora vam prinalezi nad nou mate neskutocnu moc. absolutnu. ked niekedy o sebe pochybujem zoberem sa peso z domu na babky alebo jednej zimi asi roku 2008 som presiel peso z ruzomberka do lm pocas snehovej burky. ked si clovek siahne na dno svojich fizickych sil zrazu zisti ze iba on rozhoduje o svojej exitencii. to vam ludia doda vieru v samich seba. vieru v to ze ste neobmedzeny diktator svojho ja
Povedzme že som prežil vela vecí,a vela som vypozoroval,odskušal a radil sa s mudrejšími od seba.No a aj prečítal.Všetci ideme po špirále vývoja smerom hore alebo dole,demoni maju len jednu zbran,oblbovat nás strachom.A najvačší strach je strach z neznámych vecí.Vtedy nás maju v hrsti a robia nám duševné choroby.Preto aj naši predkovia trpeli psychozami lebo nevedeli že misku plnu vody za týžden nevypili bohovia,ale proste sa odparila.Dnešný demoni používaju ten istý trik,plašia človeka aby sa bal a sam strach je demon.Napríklad zlá energia vzniká nervozitou.Iný mozog zachytáva vírenie nervozity iného tvora a zosilnuje v nom napatie,tak sa stupnuje agresia,pretlak v CNS a ak to nezastavíme a trvá to dlho je tu depresia,psychoza,alkoholizmus atd.Nijaký demon nemá moc nad čistými myšlienkami ktoré sa zaoberaju dobrom,lebo vírenie v CNS sa mení na pozitívne vyžarovanie a my ideme hore,cítime silu a zdravie sa vracia.Ale je to dlhý proces,musíme byt pri tom skromný,trpezlivý a hlavne nezaškodí pokora.To je moj životný postreh,papa
A to si z akej literatury vycital? Vsak to je priam neuveritelne.
Zlý duchovia sa daju skrotit.Svetlo je elektromagnetické vlnenie,duchovia sú tiež vlnenie,bud pozitívne alebo negatívne.Paralelné svety funguju princípom matriušky,mikro verzus makro.Na každom levely je iné plynutie času ale rovnaké elektromagnetické vlnenie.Démoni maju moc ak tomu veríme,ako kliatby.Brat demonov s rezervou je ich koniec,posobia na nas cez CNS a mozog,ak začneme mat pozitívne vlnenie,demoni začnu slabnut,ak zosilíme negatívne emocie,začínaju nás mat v moci.Tak ako svastika,ak sa točíme v negativite ideme po špirále dolu vodou,ak zmeníme smer ideme hore a všetko sa začne upravovat.No nieje to také jednoduché a už vobec nie lahké.Ale zato zaujímavé.Kto pochopí,stáva sa vítazom,papa
zlatovlaska - zivot je plny prekvapeni pre kazdeho, kopec ludi je na zdravi, kazdy s tym svojim, so svojou gulou, co ho taha ku dnu
Lulita veď to, že jeden deň je všetko super a na druhý deň to už nemusí byť také....... Život sa môže zmeniť z minúty na minútu......... Raz som to zažila, prešiel už nejaký ten čas a stále mám z toho komplexy, ale nie je to až také vážne našťastie.
zlatovlaska - zial mam, ale tak ber, ze som bola uplne v pohode, stastna a bezproblemova, z jedneho dna na druhy som zacala mat problemy, takze asi tak...