Duševné choroby

LILIII

zaujimave citanie pan d. aj moja babka vravela ,ze i vyslovena kliatba znamena aktivny skutok ublizenia ,tak ako ti niekto da pozehnanie ,tak ti moze i zlorecenie priat

pan d.

Doba moze byt moderna ako len nechce. Ludia, ktori sa tomu venuju, nevymreli, nastastie.
Aj napr. take bylinkarstvo je tiez prezitok starsich dob. Oni na to museli prist pokusmi a omylmi, nepoznali chemiu.

pan d.

Este som zabudol na prekliatie, to tiez vedie priamo k posadnutosti. Ludia pri exorcizmoch vracaju napr. predmety, to, co nejedli, to si nevieme ani predstavit.
Vo Svatom Pisme sa spominaju: demoni, necisty duch a kliatby.
Svate Pismo je zaklad. Ostatne ucenia su bludarske alebo je v nich len kus pravdy a dalsia pravda je prekrutena.
Schizofrenia je dlho trvajuca psychoza, schizofrenik by nemal byt clovek, ktory je pomiatnuty. Pomiatnuty nie je schizofrenik.

LILIII

to by som aj ja rada vediet ,no jeden citat som citala a to :
-
hovori sa, ze blazni , deti a filozofi hovoria pravdu Preto blaznov zatvaraju, deti biju a filozofov nechapu
to napisal tusim Paganini
trosku mimo temu no poucne

pan d.

Najvacsie riziko posadnutia je vtedy, ak clovek robi okultizmus, magiu alebo satanizmus. Take skutocne satanske ritualy dokazu cloveka tak psychicky odrovnat, ze to jeden nepochopi.
Ak je clovek neveriaci a neveri fakt nicomu, tak ma pokoj, takmer uplne.
Na veriacich ludi utocia demoni a pokusaju nas. Ak podlahneme, tak to ide tiez dalej a dalej, kym nepride posadnutost alebo zavislost. Zavislost sa berie rovnako ako posadnutost.
Vsetko, co som napisal, nie je z mojej hlavy.

zlatovlaskaa

Hmm s tými duchmi to je celé divné.... Hmmm len Boh vie ako to fakt je.... Ja sa nad tým radšej nezamýšľam, lebo by som nemohla spávať...

Sejla

zewa 29.12.12 13:34
zaujímavé. Myslíš si teda, že určité psychické poruchy sú teda úplne nevyliečitelné? A zase tie ľahšie, návratné zmeny chémie v mozgu by sa mali nahrádzať pilulkami, napr. pri depresií? Čo sa týka aj dedičných chorôb, nevidíš v tom niečo hlbšie? Ako ja neviem, rozuzlenie nejakého rodinného "prekliatia", čím tiež nemyslím nič nadprirodzené, ale súvisí to s konšteláciou rodiny, príčiny, následky, poslanie potomka prečistiť minulosť predkov, životné poslanie prirodzene "napravovať", či cibriť tie zdedené štruktúry, ktoré sa do želanej podoby môžu dostať až o niekoľko generácií dopredu.... iba tak filozofujem:)