ja stale nechapem tomu ako vobec vznikaju a preco su, ale strasne to chcem pochopit. ako moze niekto dostat schizofreniu alebo psychozu ? ako vobec niekto moze dusevne ochoriet? nwm sa vzit do toho
Duševné choroby
A prečo si to vlastne praktizoval? Keď si vedel že to je nebezpečné?
No, pokial ti po byt pobehuje nejaky duch a nic nerobi, tak sa tym netrap. Horsi by bol taky poltergeist, ktory by nieco rozbijal a pod.
Pokial mas doma klud, tak sa nicoho neboj a hlavne si nenamyslaj.
Duchovia su vacsinou tam, kde su prekliate miesta a pod. - to nie je z mojej hlavy.
Pardon, exorcizmy spustili lavinu problemov. Je to tazko az tak presne opisat.
A nevieš náhodou či sa dá zistiť či mám v dome ducha?
No, ja ti to mozem povedat aj celkom presne. Praktizoval som okultne postupy a tam som nachytal tych necistych duchov. Ver mi alebo nie. Mna do najvacsich problemov dostali exorcizmy, ale aj exorcizmy ma vytiahli z toho najhorsieho. Klin sa klinom vybija, to som si vtedy myslel, ked som bol na tom najhorsie. Potom som pobral nejaky cas lieky a je to ok.
To akože sa aj do teba prevtelil duch?
Niektori veriaci psychiatri uznavaju v urcitych pripadoch exorcizmus, ale ide o pomerne dost male percento. Ja som sa niekedy zaoberal okultizmom a udajne to mam vsetko z toho. To je pravda o mne, cela.
A to netvrdi len jeden exorcista, ale viaceri. Jedna vracala muzske semeno /s prepacenim./.
Ja vam poviem to, co som zazil ja. Ked knaz robil skutocny exorcizmus, tak som zacal nekontrolovane kyvat hlavou a pritom som sa musel usmievat. Potom som pocitil ulavu.
Ja zase nemôžem pozerať také filmy O diabloch lebo sa mi snívajú blbosti o tom a dosť sa bojím
Vracajú rôzne predmety?