ja stale nechapem tomu ako vobec vznikaju a preco su, ale strasne to chcem pochopit. ako moze niekto dostat schizofreniu alebo psychozu ? ako vobec niekto moze dusevne ochoriet? nwm sa vzit do toho
Duševné choroby
Meretseger - hlavne že ty jedeš :D Pekný materiál Mer len čo je pravda :D
Hlavne, že sme všetci zdraví :D
Mimulus, ak budeš donekonečna opakovať, ako túžiš spáchať samovraždu (mimochodom, prečo to nenapíšeš?), každého to začne otravovať a prestanú ti veriť, viem, čo píšem ;) A keď ti to stále napadá, nie si psychicky zdravý, pokiaľ teda nemáš veľké problémy napr. s financiami alebo čím... Už som ti však vravela, že to je na lekára, a keď nechceš, je to holt tvoja voľba, ale potom sa nesťažuj ;) Priatelia, na ktorých tak visíš, ešte ustoja nejaký čas depresívneho človeka, vydržia dokonca aj selfharmera, ale nie je dobré večne sa vyhrážať (alebo len spomínať, okej), suicidiálne myšlienky - či dokonca pokusy -, lebo toto na "normálneho" človeka nevplýva dobre. Tak sa zdvihni z popola a jedeš dál.
Pekná téma :)
Tak sa pridám s mojím včerajším zážitkom :)
Dlho do noci som pozeral televízor, sedel som v obývačke a približne každých 5 až desať minút som sa spontánne zapozeral na okno Nášho panelákového bytu. vždy keď som sa pozrel tým smerom tak som sa modlil aby som nabral odvahu ho otvoriť a....
:D :D :D To len tak, aby Ste sa neduli.......k téme :)
poznam plno ludi ,co utekaju kazdu nedelu do kostola a prd je im to platne ..... chodia si tam utisit svoje hriesne svedomie ,ale hriech im ostava akonahle z toho kostola odchadzaju ;))
Hriechy mozno aj odcinit, co ja viem, potom spoved asi nie je nutna.
Z tazkych hriechov sa clovek musi vyspovedat, inak ma smolu. Svedomie nesvedomie:) Ja do pekla nepojdem, lebo mam schizofreniu a ja ani na spoved chodit nemusim, ja mam hriechy odpustene apriori:DDD
ooooo ,tak predpokladam ,ze ani mna nebudu na onom svete cakat anjelikovia, iba ak .... iba ak ma vysibe po chrbte jeden anjel za moje zle skutky
ale podla Biblie ,by do pekla nemal ist clovek ,uvedomujuci si svoje hriechy ,pokial tvoje svedomie funguje a uvedomujes si zlo ktore si spachal, je to ok ;)
Ja som ho preklial viac menej v afekte /bol som totalne rozzureny, preto to asi zafungovalo/. Ak niekoho preklajes, tak jemu to moze povedat vestica a preklaju teba. Cize sa ti to moze vratit.
Ale ak len ty niekoho preklajes a tebe to nevratia, tak spravis tazky hriech a ak by si umrela v stave tazkeho hriechu, tak ides rovno do pekla. Ja som z toho vyspovedany.
a je dobre prekliat niekoho ? neobrati sa to proti mne ?
Ja som mal problemy kvoli prekliatiu a sam som jedneho preklial, lebo ma takmer zruinoval. Vies co sa stalo? Presne na moje narodeniny sa dolamal.
Nahoda?:) Nie, moja zloba.