Duševné choroby

Mimulus

Jane_3sto18 :D To je len môj pokus a chytá sa čoraz viac ľudí :D Len sledujem či sem človek môže len tak niečo napísať. Je to ,,hon,, na čarodejnice :D :D :D Teda presnejšie na mňa a hrozne ma to baví len... :D

Mimulus

amanda23 - keď už o to ide písal som tu niekedy niečo také ako ,,prosím pomôžte mi,, Alebo som niekedy napísal, že chcel aby ma niekto ľutoval? Mýliš si pojmy :D

amanda23

aha, takze ty si skusal...co skusal?? to je jedine Mimulus, co dokazes? Skusat , kolko ludi na fore ta este polutuje a kolko ludi sa ti snazilo pomoct poradit, ale po case ta uz "niekam" poslali , lebo je to strata casu. No tak skusaj, pan D bude zachvilu jediny , kto ti este cosi uzna...Ozaj nevies uz ako pritiahnut pozornost a co od nudy uz, je to trapne... Vyhladaj uz konecne odbornu pomoc.

Mimulus

zlatovlaskaa - ak neprežiješ niečo podobné tak sa Ti nikdy asi nikdy nepodarí pochopiť čo prežíva človek s nejakým psychickým ochorením. Ja osobne už teraz viem, že túto predispozíciu mám dedičnú ale ak by som nezažil v živote žiadnu zlú skúsenosť, traumu, ponižovanie, šikanu... tak sa u mňa tá choroba nikdy neprejaví. Ak si mala niekedy z niečoho ,,depku,, alebo si sa niečoho veľmi ,,bála,, tak vieš aké sú to pocity. Skús si teraz tieto dva pocity spojiť a vynásobiť ich intenzitu asi 20 x. To len tak na začiatok. Potom k tomu pripočítaj bežnú realitu a problémy, ktoré prežívajú ľudia denne.

Mimulus

pan d. - len som chcel vedieť kto sa chytí a kto sa do mňa skutočne zase obuje tak ako predtým. Som veľmi rád, že môj pokus vyšiel a zlatovlaskaa prepáč že som Ti spamoval tému :)

pan d.

Ja som mal tiez samovrazebne myslienky, mal som take obdobie. Podla mna to treba len preckat, bude len lepsie /lebo ak je to na samovrazdu, tak to horsie byt nemoze, len postreh/.

Meretseger

Zatiaľ stále jedem :) A čo sa týka samovražedných úmyslov, tak som sa naučila, že buď o nich vravíš a tak si a) chceš pomôcť, alebo to jednoducho urobíš, a tým chceš b) pozornosť, c) naozaj zomrieť - neviem, čo chceš ty, Mimulus, ale videla by som to na to béčko. Prečo takto? Vydaj radšej tú knihu ;)