Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ja mám 18 on 34 ....

Príspevok v téme: Ja mám 18 on 34 ....
Truffla

ahojte

zacala som sa stretavat s jednym muzom.... Ma 34 a ja 18.

Vzdy sa mi pacili starsi muzi a on je uplne dokonaly. Velmi sa mi paci...
Problem je, ze ma syna a zije s priatelkou, ale z jeho rozpravania som pochopila ze ide o rodinu z donutenia.....

Sprava sa ku mne pekne, stake si piseme a volame si.

Nechcem s nim spat, aby somnou nebol len preto....

Myslite ze to ma buducnost ? Ci je to cele uplne mimo?

Lulu2011

Truffla vo vela pripadoch bude matka s dietatom, partnerka, družka, manželka na prvom mieste a sviatky su citlive dni, clovek moze vela prehodnotit, podla mna to nechaj tak, pockaj ci sa ozve prvy a tak uvidis, co dalej

Truffla

Je mi to jasne, ale ak by naozaj od nej odosiel tak by to bolo v pohode nie ?

Ale teraz ked ma takto ignoruje, to asi svedci tom, ze nema zaujem :(

Truffla

Ja som sa bavila o tom so svojou psychologickou a ona tvrdi ze ako ma pozna, vie ze sa spravam na svoj vek v urcitych veciach vyspelo a ze vie ze urcite vzdy budem na starsich muzov odomna .... A neni jedina ktora to hovori.

Ja len dufam ze sa po sviatkoch ozve ..... Ale mam strasny strach, ze sa na to jednoducho vykaslal .

marrisa

Ak je ten chlap sebavedomy a je v tom vztahu nestastny, tak ho jedneho dna opusti. Chces vediet ci to bude s tebou? Ak chce mat dalsie deti, pravdepodobnost sa zvysuje a ak ste intelektualne na tej istej urovni, tak je mozne ze bude chciet vztah. Ak ste na roznych urovniach, bude chciet len pernamentku do postele.

Truffla

Ja viem .... Chapem ...

Ale bojim sa ze sa uz nikdy neozve lebo si to rzmyslel

Ja len dufam ze je to kvoli rodine ... Ze teraz je s nimi tak je s nimi a nebude si vypisivat s nejakou inou

Truffla

Ja viem .... Chapem ...

Ale bojim sa ze sa uz nikdy neozve lebo si to rzmyslel

Ja len dufam ze je to kvoli rodine ... Ze teraz je s nimi tak je s nimi a nebude si vypisivat s nejakou inou