Ja mám 18 on 34 ....

Príspevok v téme: Ja mám 18 on 34 ....
Truffla

ahojte

zacala som sa stretavat s jednym muzom.... Ma 34 a ja 18.

Vzdy sa mi pacili starsi muzi a on je uplne dokonaly. Velmi sa mi paci...
Problem je, ze ma syna a zije s priatelkou, ale z jeho rozpravania som pochopila ze ide o rodinu z donutenia.....

Sprava sa ku mne pekne, stake si piseme a volame si.

Nechcem s nim spat, aby somnou nebol len preto....

Myslite ze to ma buducnost ? Ci je to cele uplne mimo?

Truffla

Nemyslim si... ja neviem proste .... ja len ak by sa dalo, on by chcel, tak by som tomu dala kludne sancu .... ved ked to nevyjde tak no nevyjde ... ale skusit by som to skusila

mohol mi klamat to je pravda ....

Leela333

A býva v tom prenajatom byte, alebo je len prenajatý?
Bože Truffla, vieš ako ľahko ti mohol vo všetkom, čo povedal klamať?

Lulita

ked odide, tak ano bude to v poriadku, ale urcite by som sa nemontuj do vztahu za chodu, kým spolu dvaja bývajú, tak určite aj majú sex a hadam s nim nechces spavat na striedacku s jeho ešte priatelkou, chlap chce stale sex

Truffla

ale on ma stretol pred par dnami.... ale od rodiny chce odist uz pol roka, len caka kym bude posviatkoch.

Ved uz ma aj prenajaty byt nejaky mesiac dva.

Tak ja viem ze take vztahy su komplikovane ale clovek nikdy nevie. Nehovorim ze si od toho teraz nieco extra slubujem, ja len tak.

Mimulus

Ak odišiel od inej tak je predpoklad, že to isté spraví aj Tebe. Poznal som taký vzťah a napriek tomu, že som sa na tom najskôr smial tí ľudia sú spolu stále. Lenže tam nefigurovala rodina a ,,rozbíjanie vzťahu,,. Pozri veľa ľudí má krízu a možno ak by Ťa nestretol tak to dieťa vyrastá v úplnej rodine.

Truffla

Ale oni uz spolu prakticky ani niesu....

ale ak od nej naozaj odide a bude od nej definitivne prestahovany, vtedy je ten vztah v poriadku nie ?

Lulita

v prvom rade je na vine chlap pri nevere a v druhom tie zeny, co sa na nho cápu, ked je chlap neverny jednej, bude aj druhej, narobi deti a jeden problem za druhym, ja by som nechcela takeho, co nechal zenu s dietatom, pre nieco s nou asi spal

alibi

Truffla zasluzila by si si aby ta jeho zla zla priatelka prisla a riadne ta na ulici vyfackala a vytahala za vlasy. najdi si chlapa co ma vsetko vyriesene. je mi z teba zle (z neho samozrejme tiez ale to uz je ina kapitola tiez na zaplakanie)