ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
lulita
noo nos potrebujem aj ja, matka priroda sa s nim teda moc nepohrala :/ ale pravdupovediac bojim sa a nanajvys nechcem aby to bol dalsi klon.:D
napichavanie pier sa mi napr. hnusi, vacsina tých kačíc mala pekne pery, nevravim usta rovne ako čiarka, ale pekne pery znicit na spuchlinu je skoda, treba proste poznat mieru a mat cit, ze co je pekne a co uz nie, tak isto sa mi nepacia gulate implantaty plnene na 100% ale take na 70% ovalnejsie, ja by som proste nechcela vyzerat, ze mam plastiku, alebo neprirodzene maly tenky nos, nech to vyzera, ze to je ako z prirody krasa :)
podla mna je to ucinnejsie ako hocaky drahy krem :)
zlatovlaska,
nielen podstrihujem, ale snazim sa aj umyvat:) vseobecne sa pomaly vo vsetkom riadim lunarnym kalendarom, podla mna to naozaj funguje, sama vidim ako sa mi zlepsila aj plet ked som si pravidelne v kozorozcovi robila peelingy a davala masky :)
tak urobit zo seba niekoho ineho je urcite na psychologa, ako napr. ta ukrajinska Barbie, nejakych 25 plastik v 20tke, aj veci, ktore mala v poriadku, alebo ak ma nejaka silikony a ide na druhu, tretiu operaciu, lebo jej nestacia, chce vacsie tiez nechapem, raz som citala, ze tusim to bola Cifrova povedala, ze asi si da este vacsie, lebo jej partner je vyznavac mega ceciek a urobilo by mu to radost...ach jaj :)
ale napravit nos, prsia po kojeni, odsat skaredy tuk, ci plastiku brucha po tehotenstve...zena si zasluzi omyly prirody napravit :)
tuzit mozem po hocicom, neznamena to hned ze si to aj dam.
aj tak si myslim ze taka ta naozajstna krasa vychadza z vyzarovania a charizmy a nie z preplastikovaneho tela:)
meegan
aj ty si vtedy podstrihuješ vlasy ??
ale uznajte samy, že ked má žena fakt veľký a krivý nos, alebo chlapskú hrud, alebo silno odstavajúce uši, tak prečo by nemala ísť na plastiku ??? v tom prípade ja súhlasím.... čo sa má taká trápiť celý život ???? ale botox do pier, a robenie plastík ženám čo to vôôbec nepotrebujú tiež nesúhlasím...!!!
Pise to v uvode, ze tuzi po plastike.
Je jedno, ze nejdes robit showbiznis karieru, ak si das spravit plastiku tak ako nafukovacia anca, karieru nespravis ziadnu. Jednopducho ak sa clovek premiena na umelu kreaturu svedci to nieco o jeho mysleni. Je ina vec upravit nieco, co ta trapi, ak ma niekto krivy nos cely zivot napr. Ale vyrobit zo seba umelinu normalne nie je.
Nesledovat media je velmi jednoduche. A ak to vidim na ulici, je mi slecny akurat luto. Lebo nie je schopna ponuknut nic, iba obal, nadiktovany, do ktoreho ju vmanipulovala falosna predstava mensiny v mediach.
vidim ze tu niekto sleduje lunu:)