Robím takú anketu aj tu na fóre, tak mi tu prosím napíšte čo by ste chceli na Vianoce + pohlavie + aspoň orientačne vekovú skupinu. Chcem spraviť knižku Typy na darčeky. Ďakuejm
Čo chcete na Vianoce?
Necakal som ze tu toho tolko date, celkom sa to rozbehlo, som rad.
System vdaka za ten zoznam, a lost, ano do istej mieri s tebou suhlasim, ale bude to kniha na amazon ktoru budu kupovat bohaty americania ktorym je vsetko jedno :D takze tam je jedno ci to budu nepotrebne smejdy alebo co.
A viem ze nasi tiez zvykli vzdy kupovat tie najlacnejsie veci, napriklad kanvicu zasadne len z tesca a aj to len tu najlacnejsiu, lebo sak to staci... a po dvoch tyzdnoch zas dalsiu lebo ta odisla, a vysledne to vyslo viac nez nejaka poriadna, ale tak co uz narobime.
A svaty pokoj od vsetkych si zelam na vianoce napriklad aj ja, ale to mi asi ako vzdy nevinde.
no peniazky v obalke potesia :D
nikto ma dnes nenasral :D ja si zelam nesmrtelnost a svetovy mier :D haha zartujem. ja chcem prachy lebo si chcem kupit nieco drahsie :D
system, kto ta dnes nastval? :D
ozaj, co si TY zelas na Vianoce?
boze toto je tema o vianocnych darcekoch a nie o tom co vas serie na ludoch ake zbytocnosti mate doma a pod . :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nieee