Robím takú anketu aj tu na fóre, tak mi tu prosím napíšte čo by ste chceli na Vianoce + pohlavie + aspoň orientačne vekovú skupinu. Chcem spraviť knižku Typy na darčeky. Ďakuejm
Čo chcete na Vianoce?
LULU FASHION :DD perfektne
butika, ze to je takze zvlastne slovo? :D
ci len mne sa zda? :P
ale to je normalne vsade ze butik atd..
no ved jasne, u cinanov si objedna nejake handry s poziadavkou nasitia znacky napr "LULU Fashion" alebo len LULU.. a moze predavat s 90% marzou, tj. 10x drahsie ako nakupy :)
potom otvori pobocku v afparkoch vsade po svete (teda slovensku) a je za vodou :D
alebo v butiku s oblecenim
butika ;D
no ja by som si Lulu vedela predstavit v predajni Yves Rocher alebo DM
Lulita: mohla by si robit v nejakom butiku alebo drogerke, vyznas sa velmi dobre v mode, kozmetike, dobre vyzeras..
hahha ze viac uvolnene :D
ehm, kamosi z DE narozpravali kadeco :D
no ja som tam bol len raz, len na 1 noc :D ako sa hovori, one night stand, tak neviem :P bola zima a kazdy bol obleceny ako eskimak a hotel bol prazdny :D tak neviem, ale rad chodom so psom vencit ho kade tade, nech chlapec ma moznost oznackovat cely svet :P a mozno sa tam raz zatulam :)
ale pamatam si, ze kosicanky (resp celkovo vychodniarky) su viac ukecane ako BA resp zapadniarky.. viac uvolnene, je to spravne slovo?
Lulu, ale ak mas vekovu brzdu a pripadas si stara v 30tke, tak neviem co budes robit v 40tke, chapes..
vsetko ma za a proti, vyhoda vo 'vyssom' veku je ta, ze clovek ma viac skusenosti a je zrelsi a nejake tie roky za sebou (aj odrobene) oproti 20+ absolventom
joj lostik slintal by si :))