Maoam - adventne okienko

Maoam

tpch este otazka, nieco splietal, lebo som sa ho pytala na Tianeptin, ze on dava skor Trimipramin alebo Doxepin, pacientom, ktori maju sklony k hyperaktivite, nepokoju, atd.
aky mas na to nazor?

Maoam

kabel ahoj moja :D, nove je, ze som cele sviatky prepracovala a ze mam ten Rivotril :-)

ohladne zmeny antiepileptika z Keppry na nieco ine (Lamictal napr.) sa rozhodne v januari...

este raz dakujem krasne za tvoju pomoc, no a Diazepam mi da v tbl. forme, na rectal tube sa nedal prehovorit, ale tbl. mi slubil, takze aspon nejaky ten deal ....

nie je to idealne, ale lepsie ako predtym, ale musela som ho fakt skoro pripriet o tu tpch skrinku...

a ty ako?

Maoam

flegma ahoj, to ma jeden jednoduchy dovod: niektori ludia cez sviatky plne pracuju :-/

dufam, ze si mala pekne sviatky :-)
a aj darceky, ktore si si zelala :-)

flegma

ahoj Maoam...
som obzrata, unavena, ale spokojna, ze uz ten najvacsi humbuk je za nami...
darceky boli a vraj este nejake budu, asi sa zasekol voz so sobmi :D
a ty ako?

Lulu2011

ja som sa dovliekla s asi 10 kilovym nakupom domov, skoro sa vydrbkala na klzkej podlahe, poupratovala a idem robit so synom gulicky orechove, cokoladove, puncove, potom musim dat dokopy kuchynu a este dat prat, pod stromcekom chcem byt v bielo cervenej kombinacii :)) som si kupila biele silonky, mam dejavu, naposledy som take mala v skolke hehe, no a este vlasy nafarbit, uz mam asi 5 cm odrasty

tak baby prajem vam, aby ste vsetko postihali a zajtra uz len vylozene nozicky a rozbalene balicky :)