Maoam - adventne okienko

Maoam

Lulu, no tak leginy a saty, uprimny obdiv, ja chodim tak, ze pancuchy, hrube nohavice, alebo termonohavice, termocizmy, hruby kabat alebo vodu a vetruvzdorna bunda, sal, cipaka, rukavice :DDDD

Maoam

Kabel: inventura preukazala, ze sa v skrinke ziadny marcipan uz nenachadza, vsetok som zozrala a za obet padli aj gumaky, dnes konkretne gumenni skriatkovia (nieco na sposob Smolkov), bieda, musim ist na nakup...:DD

Lula: to myslis vazne toto? ja ze mas vyssie ambicie :DD

Lulu2011

Maoam - ale nie udrzat to, tak som rozmyslala, ze nechcem premarnit este roky mladosti s tukom navyse, skoda tych rokov :)

aj tu je zima, teda vcera bola priserna, sme nevedeli vydrzat vonku, dnes lepsie, dokonca som bola vonku v leginach a satach, teda mala som kabat a cizmy, ale dalo sa, ziadne drnčáky, vcera sme mali minus 10, minus 12

Maoam

caute kocky,
nic sa nedeje, nemajte boja

s flegmou sme si naliali cisteho vina ;D

no baby, tu je zima, mrznem...
na vahu nestupam...radsej :D

flegma

tu sa nikto nehada, ja tu len rozlievala vino... sa tomu vobec nerozumiete :P
tam sa radsej priznajte, ktore musia po sviatkoch povolit dierku na opasku :D
ja sa cestne hlasim ako prva, fujky

Mrska Silvuska

ahojte papulky, netreba sa hadat, no ne? zivot je aj tak na prd, tak si to nekazme aj my tu...
Maoam - ja viac menej po starom, zasa a opat som zacala chodit cvicit, si vravim, ze ked uz mi to dalsie dieťa "nehrozi", tak venujem nieco vlastnemu telu...))) a bola by som psychicky OK, keby som sa nedozvedela, ze cteny exmanzel a otec mojho syna, ktory je jedna nezodpovednost a nespolahlivost, caka dieta so svojou priatelkou.....a tak sa pytam, kde je spravodlivost??? ze ten, co sa nestara o dieťa, ktore uz ma, caka dalsie, a my, co by sme sa spolocne a pre mna druhe dieťa dali aj nemozne, nic....tak som si to poctivo odplakala...a ideme dalej))
tak sa nehadajme, jo?
peknu sobotu a tesim sa na dalsie citanie)))