caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
flegma, este ani zdaleka hotovo :D tak si uzite ten zajtrajsok :)
no co baby, hotovo? ja si idem dat asi nocnu sichtu, nejak som pozadu s planom :)
papuľky moje ahojte, neviem, ci sa sem dostanem cez vikend, tak Vam teraz a tu prajem krásne Vianoce, lasku, radost, pokoj a pohodu)
Vaša Mrška
fiha, to som netusila, posli link
Maoam - svokru uz nemam, svokor je sam, ale aj tak je velka muzova rodina
oblecenie a doplnky, ale najma oblecenie
Lulu, to je perfektne, mat taku maminu aj svokru :D.
A co predavas?
Maoam - moja mama zije sama, takze na stedry vecer, ked si rozdame darceky ideme k nej, ona ma tolko jedla a kolacikov, ze keby som este mala kolaciky robit ja, tak sa to povyhadzuje, potom nas este caka muzova rodina, tam detto
ja varim, upratujem, mam svoj mini second hand, pisem a tak, vzdy je co robit, ja napríklad, nepoznam take, ze nudit sa a najma ked pride leto, to sme s malym cele dni vonku, no idem, kava dopita, balicky pobalit babam a utekam do toho obchodu
Lulu, ty sa mas....
co vlastne robis? :D
nepeciem...mne stale niekto napecie :))
este zoznam potravin si nesmiem zabudnut vziat, nie, ze nieco zabudnem
jaaj a ako si doteraz piekla? ci si nepiekla este nic s piskotami, ci mletymi orechami atd? alebo kupujes uz hotove mlete orechy, mandle?
daj to nie pod utierku, ale do SACKU, pod utierkou je to nedomyslene, lebo vsade budes mat sajrajt, omrvinky, kym v sacku to ostane a z neho to len vysypes a nedobabres si kuchynsku linku/stol...