caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Ahojte,
uff
tak by som povedala, ze kazda mame svoje starosti...
ale joj, baby, co blbnete...
Flegma: napisala som ti privatny e-mail, mozno si ho precitas
ostatnym babam: ospravedlnujem sa, ze sa tu riesila moja epilepsia a jej liecba/neliecba v DE, ale tpch alias kabel mi velmi pomohla jej radami
rada sa budem s vami bavit aj o inych temach
no Maoam, tak si nalejme cisteho vina.
si to TY, kto zrusil maily a neunuval sa odpovedat, takisto ako tu na fore reagujes len na to, co sa ti hodi (resp. od koho sa ti to hodi)...
mna vtieranie sa do nekonecna nebavi, hlavne ked to protistrana po case zrusi, pre mna je to signal, ze nema zaujem o komunikaciu... tak tu nerob zo mna ofucanu
a uz vobec netusim, o com tocis "flegme som pisala viackrat, ale uz sa viac neozvala"...
a do temy neprispievam, lebo sa tu riesia uz len diagnozy, o ktorych prd viem... howgh
Mrska, nebola som tu dlho, mam velmi vela povinnosti, cele sviatky aj medzisviatky som robila + mam zdrav. problemy ako vzdy, nic nove pod Slnkom, ako sa dari tebe?
Mrska ahoj: neviem, flegme som pisala viackrat, ale uz sa viac neozvala, tak neviem, viac sa 'prosit nebudem', xxy je momentalne prec a kabel zdravim zdaleka mavam :-)
dobre ranko, kde sa vsetky tulate??
ahojte baby, prajem vam stastny rok 2013
flegma: dufam, ze si sa uz odfucala
xxy: kde si?
dobre rano papulky:-) hlasim po dlhsej dobe pracovnu aktivitu:-)
Maoamka neuveris, ale na teba som myslela pri stedrej veceri, a nielen preto, ze by ti urcite chutila:-D
Ked budem mat viac casu, precitam si vas za posledne dni, zatial vam vsetkym prajem krasne dobre ranko a pekny den:-) posledny v tomto roku...a dufajme, ze od zajtra to bude aspon trochen lepsie)))))
Maoam, ty si nieco dostala na Vianoce? U mna sa ujo kabel troska potrapil s darcekmi, ale napokon to dopadlo, ako som ocakavala-poukazkami do knihkupectva :-D Kozmetiku som nechcela, navyse sa v tom ani trosku nevyzna a ktovie, ako by to dopadlo :-D No ale zase sme si uzili nematerialne veci..