Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - ale to je skor vynimka a vtedy, ked je maly u starych rodicov, vacsinou o 2hej si chodim lahnut, vcera som uz o polnoci zaspala, mam nezamestnane kamaratky-kamaratov tak s nimi

hej musim poriesit alternativu, muz mi vravi, ze mam kladivom pod utierkou rozbit, kks keksy! nie ja to musim nejak pomixovat, no nemam mlyncek, nikdy som nepotrebovala, maso nemeliem a na ine nebolo treba akosi este :D

Maoam

Lulu: kks, to mas riadne dodrbany rezim :-/, ako nie ze by som ja bola prikladom vzorneho rezimu, vid casy, kedy prispievam, ale do rana do 4 hore, uf, s malym chalaniskom doma a nie si ani topmanazer no..co robis po nociach?

Maoam

ako to ze vy nemate mlynceky doma, babyyyyyyyyyy

tak si kupte aspon kuchynskeho robota na vsetko, sekanie, struhanie,miesanie, all in one

tip: ak mate doma nieco ako mikrotenovy sacok, dajte piskoty, orechy (uz vyluskane, cize jadra do toho), svacnite to v UZAVRETOM sacku na lopar a vezmite valok a valkajte, kym sa vam to nerozdrti/nerozmrvi, ak uz mlynceky nemate

no je 4:40h a zatial ziadny koniec sveta :DDDDDDD

Lulu2011

Maoam - ale ja som ked uz do stvrtej hore, nie od stvrtej :)) nikdy som ranne vtaca nebola

misia sladkeho splnena, muz mi doniesol tvarohovo jahodove knedlicky s maslom a cukrom :) a zajtra by som uz mala nieco sladke urobit, ved uz je piatok