caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
pisem...
Maoam - ale to je skor vynimka a vtedy, ked je maly u starych rodicov, vacsinou o 2hej si chodim lahnut, vcera som uz o polnoci zaspala, mam nezamestnane kamaratky-kamaratov tak s nimi
hej musim poriesit alternativu, muz mi vravi, ze mam kladivom pod utierkou rozbit, kks keksy! nie ja to musim nejak pomixovat, no nemam mlyncek, nikdy som nepotrebovala, maso nemeliem a na ine nebolo treba akosi este :D
Lulu: kks, to mas riadne dodrbany rezim :-/, ako nie ze by som ja bola prikladom vzorneho rezimu, vid casy, kedy prispievam, ale do rana do 4 hore, uf, s malym chalaniskom doma a nie si ani topmanazer no..co robis po nociach?
ako to ze vy nemate mlynceky doma, babyyyyyyyyyy
tak si kupte aspon kuchynskeho robota na vsetko, sekanie, struhanie,miesanie, all in one
tip: ak mate doma nieco ako mikrotenovy sacok, dajte piskoty, orechy (uz vyluskane, cize jadra do toho), svacnite to v UZAVRETOM sacku na lopar a vezmite valok a valkajte, kym sa vam to nerozdrti/nerozmrvi, ak uz mlynceky nemate
no je 4:40h a zatial ziadny koniec sveta :DDDDDDD
a potrebujem keksy pomliet
ja nemam mlyncek doma, este to mi treba do kuchynskej vybavy
Maoam - ale ja som ked uz do stvrtej hore, nie od stvrtej :)) nikdy som ranne vtaca nebola
misia sladkeho splnena, muz mi doniesol tvarohovo jahodove knedlicky s maslom a cukrom :) a zajtra by som uz mala nieco sladke urobit, ved uz je piatok
nieee ty, to najdeme nejakeho muzskeho ochotnika :D
ze preklep :P
ty budes musiet :D preklep