caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - ved, tolko takych tem tu je, ked sa dvaja ludia najdu, mali by byt dost podobni aspon v zakladnych veciach, hlaska protiklady sa pritahuju je hlupost z dlhodobeho hladiska urcite
Maoam - haha, to bolo dobre, to si pis!
inak ja som bola poziadat o hmotnu nudzu, to je na samostatnu temu, by ste sa pototo :D :D samozrejme nemam narok, bolo mi povedane, ze trojclenna rodina ma vyzit zo 153 eur podla zakona :D hm, my mame najom 240 a hypoteka 250 fasaaaaaa
hej v zimnici je vsetko blbe, aj ja musim do sprchy, dnes som este ani nejedla
Lulu: hej mas pravdu, tam az tak vela ludi nechodi, no ale neviem ci si ten problem vyriesia, ono muz vidi jednoducho - chcem sex zena nechce, ale ono je to troska zlozitejsie....
to urcite, staci, ze spomeniem, ze zijem mimo SVK a este mi z uctu stiahnu :D
idem do sprchy, neznasam sprchu, ked mam zimnicu aaaaaaaaa
mozno budes, chod do Reflexu, aj ta polutuju, das cislo uctu na 2% z dani :))
Maoam - hej, by si neverila...nepracuje, chlap jej dava na handry, restiky, ale stastný to clovek zatial, co chybajuce handry v obchode su strasny problem :D len mala by som obavy, ked sa stane nieco horsie, co potom, asi rovno lano na obesenie
aha, ze presunute, len tým padom to nevidno medzi verejnymi uz sa tam malokto dostane, ale tak asi uz bolo povedane vsetko
Admin to presunul do sekcie Sexuologia
skoda, ze nie som medialna hviezda...:D
no to co si opisala je silnenie ducha pocas dlhtrvajucich skutocnych problemov...
ha, ze odpadavala a rucala sa, lebo jej v obchode vypredali veci, ktore si c hcela kupit, no to je na sedenie u psychosa ako URGENT :D
inak zmizla tema o o tom mladom, co vydrzi minutu, co sa stalo?
no vidis, medialne hviezdy vedia ako na to...a ked uz ta slava upada vekom staci aj reklama na Deichman alebo Max Factro ako Cindy Craford, alebo Heidy Klum a ficia dalej :)) ale tak tie medialne hviezdy maju zaklad, niekedy staci zahrat odpadnutie a po dohode s novinami, ktore budu pri tom s auz sypu prachy, takze ti ostava este nejaka reality show na prezentovanie sa :D