Maoam - adventne okienko

Maoam

flegmuska, to ti bola cokolada, od ktorej som ocakavala, ze ked odlomim riadok, bude v nej biela kokosova plnka, ale nist take, ten kokos bol pekne zapracovany do cokoladovej hmoty, cize vyzerala ako bezna mliecna cokolada, iba hrubsia a v nej kusky sypaneho kokosu, mnaaaaaaaaaaam, ja som ju kupila len na odskusanie, ze co to je zac ale je jedinecna.

Lulu2011

Maoam - ja som chodila aj do prace, aj jedla normalne, ked mi zacali tie stavy, len ta stagnacia a zufalost zo zivota sposobila, ze uz nemam chut sa nejak snazit...

Lulu2011

ja som akurat vravela vcera muzovi, ked som pozerala v telke premeny, to su takí mega tlustí ludia, tam pride trener k nim na 3 mesiace a kontroluje ich ci jedia sprvne a cvicia, je toho muza by som potrebovala doma, nech mam nad sebou pevnu ruku (inak je aaj sexi, to len tak pomimo pisem :D)

doma najlepsie, ze

Maoam

Lulu, no ja sa tym tvojim zavratom, mdlobam a Co. vobec necudujem, ked toto citam, ako ty zijes. Juuuuuuuuj, by si dostala odo mna teraz.

Lulu2011

Maoam - pani vstala o 11tej, do 12.15 dumala v posteli o zivote a potom sa presunula k PC a uz mam za sebou konzervu kukurice :)) a kavu

Maoam

Lulu, co si na nejakej XL-diete ci co, ma nestvi zasa ze nic nejedla vsak je skoro 15:00. No ale tam sa natiska otazka: KEDY PANI VSTALA? :D