caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ale vies co ti poviem, ze mna tie straosti posunuli dalej, uz si nerobim hlavu s chu...n ako niektori ludia, sa nestacim divit, co vsetko vie ludi "trapit" ked vidim ako nejaka kamoska sa ide zrutit, lebo jej vypredali nejake veci v obchode a bude sa tvarit, ze ide o mega problem, to ta vie nasrat, lked nemas co do huby :D ale to je len taka blbost pomimo spomenuta, myslim teraz realne starosti, to a hento ma stvalo, trapilo, ked sa clovek ocitne na dne, musi, proste MUSI sa naucit prijat situaciu aka je, ukludnit sa, tesit sa z malickosti, ako ked ta si posrala nejaka vec, isla som ako bez duse a predo mnou nadherna duha...ale ako z rozpravky, vsimat si znamenia, ze je tu niekto stale s nami, kto s nami kraca aj v tej bolesti, vnimat aj tie ponuky a znamenia z hora, casto tapeme, trapime sa, boli nas nieco, ale cim dalej, tým viac zacinam chapat, ze existuju suvislosti preco to je tak a rozmotavat tu splet je niekedy tak tazke a narocne a bez slz sa to neobide, ale hlavne je ist dalej a nezrutit sa
Maoam - to je nasa jedina radost a zadara! ZADARA!!! :))))))))
Lulu, odmakane mam za 10 ludi az do penzie, tomu ver...
No tak to sa teda divim, ze v takychto podmienkach mate toho sexu po 10r tak pozehnane :D, ini by mali davno silne depresie a sex na Vianoce 1x :D
Lulu, to si zabila teraz. Presne tak.
Minule jedna nemenovana medialna hviezda, ktora ma vazny alkoholicky problem, dala po odvykacke zopar interview, zarobila si 150 000 eur a udajne to ma na POLROKA dalsieho sustredenia sa na liecbu........
dobry rozpocet, co? :D
ale si to vystihla, ja kebyze mam tucnu vyhru v Lotte ci inej hre, balim kufor a bezim do najlepsej kliniky aka jestvuje a potom dva roky reha
tak vies, ze hej, sme v takej faze, ze sme sa boli informovat o odklade hypo a nie je to take jednoduche, len dychame a dychame, muz ma tiez nejake problemy v praci, takze take dni na plač skor, aj on si bude hladat novu pracu, ale snazim sa byt pozitivna, som mu vravela, ze ked bol problem nakoniec z problemu vzislo nieco lepsie
tebe by pomohlo keby si vyhrala v Lotte a mohla riesit telo aj psychiku, meditovala, venovala sa sebe, makala si uz dost
400 ecok v pluse je pozitivna sprava ;-)
ti napisem do mailu...zase ziadny zazrak, makacka praca za mozno 400 eur, ale lepsie ako nic!
Lulu a nerob si iluzie o mojej praci, je to len docasne a docasne riesenie :-/.
Lulu, to som zazila v byvalej praci, ledva z OP stola dole, uz v praci, takze viem, ake to je a slo to tak roky.
Viem, mala som odist, hned.
Ale clovek je mlady, blby.
O aku pracu ide, aky je to pohovor na aku poziciu?