Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - napr. jeden den dobre a druhy sa par krat zobudim - na to nenadychnutie vyplasena, ale zapsim dalej, tak isto, ked som unavena, viem zaspat aj vecer, nemam problem s rychlym zaspatim, AD u mna spanie vyslovene blokovali, proste cela noc prebdeta a chod s tym do roboty tak...bolo to strasne 4 mesiace som vydrzala...ked nepocitam panicke zachvaty v noci, tak dobre...ak vyjde dobra noc

Lulu2011

Maoam - tak napis mail, ja som ti pisala, ked si bola v nemocnici...tak ty si tuhy korienok, urcite prezijes, bojovnik! :)

vies co ani ma nejak neukludnoval, skor utlmoval, hypnogen bol najlepsi, clovek spal do par minut, len skoda, ze max. tak pol hodinu a potom som zase kukala, ze co dalej

Maoam

Lulu, ide o to, aby som prezila. Neriesim zatial 'zlepsenia', ale existenciu.

Som zvedava na odpoved od Kabel, ak sa ozve.
Ten Lexaurin ti ubral z ukosti a mohla si lepsie spat?

Lulu2011

Maoam - este nejake operacie v blizkej buducnosti? a ty to ako hodnotis, nieco sa zlepsilo?

lieky: Paroxetin, Moclobemid, Serlift
na spanie: hypnogen, na ukludnenie: lexaurin, ale ten sa nedal brat pocas dna, lebo som zaspavala v robote

Maoam

Lulu, mam dalsiu seriu pred sebou, asi tak.

Dufam, ze ti Kabel odpise. Ale mala by si jej udat nazvy AD, ktore si brala, bude to mat lahsie ti poradit.

Lulu2011

Maoam - ja ti drzim ti palce, nech sa mas lepsie aako sa citis po operacii? je to lepsie?

na tvoju radu sa pýtaj kabla milý kabel :) ake AD by si mi odporucila, ked mi nepomohli ani SSRI (dvojake, divoke sny, palenie tela, nutkav epocity na smaovrazdu pri jednych, nespavost pocas celej doby brania) a nepomohol ani spatny vychytavac inhibitoru Moclobemid - navodil mi depresiu, zmenu osobnosti, apatiu, podla priznakov ma totiz odporucili s diagnozou panicka porucha, uzkosti, strach z pripadnych chorob, umierania, buducnosti, nocne dusenie, budenie sa na vyplasenie, nedychanie, pocas dna slabosti, pocit na omdletie, strach kvoli tomu niekde ist, atd. u mna su najvyraznejsie tie fyzicke priznaky, dakujem za odpoved, prisla by osm k dr. aj s konretnym navrhom na liek, teda ak by to akceptovala...hlavne nechcem taky pri ktorom sa neda spat, to ma nicilo asi najviac a tiez priberanie

Magy

cauko dadka, mail som dostal, daaaaaaaaaakujem!
ale zatial som sa dostal len k odpovedi mimulakovi. uz idem na to... holt vstal som len pred polhodkou :D