Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - ja si vazim vsetko veru, dakujem, budem sa snazit, pracu potrebujem ako sol, lebo mam z triasky z existencnych problemov, doma si urcitu sumu neviem zarobit, ktoru by som potrebovala, zatial, verim, ze s apohnem dalej

tak aspon mas moznost robit z domu, horsie by bolo, keby ta rovno z nemocnice tahali do prace, ale ani tu to nie je ruzove, akonahle si chora, tiez ta caka vypoved, nikto nie je zvedavy na choreho, takze len verit? ze clovek nic nebude

Lulu2011

a ake mas vyhliadky? co ti presne operovali? rozsirovali zuzenia? snad uz bude aspon trochu dobre, potrebujes vela lasky, vela, aby zahojila boliestky

Lulu2011

no, ale predpokladam, ze ked ta operuju, neficis na home office, to by si bola v knihe rekordov, pracovala aj pocas narkozy :D

Lulu2011

Maoam - idem na pohovor o par dni :) tak uvidime

zatial robim zadara...mamu mam v nemocke tak za nu upratujem :D

Maoam

Lulu, ja nemam pokoj od povinnosti, kedze robim potom cez home-office...uz som to pisala X-krat, ze tu to s PNkou nefici tak jednoducho, ako u vas

Maoam

no mna toho caka este velmi vela, hoci kliniky uz ani vidiet nemozem,ale nepomozem si

plany na mesiace dopredu a nic pekne tam nie je

u teba - neviem no, ty si dost psychosomaticka, takze tazko povedat, a praca ako - nasla si uz nieco?

Lulu2011

Maoam - jeden den frcim ako na baterky - napr. vcera, som behala ako zdravy jedinec, na druhy den slabost a musim lezat, ta tak so mnou...skor pis ty co a ako teraz,a si budes dlhsie pn, ze, si apson oddychnes od prace trosku