caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kabel: v utorok mam spominany velky rozhovor s neurologom, drz mi palce
hm, ako vas citam, tak som iba slinu potiahla..
marcipan mam rada, ja som vypekala palacinky, pekne so vsetkym, co k nim patri :))) mnam, mnam, cize dve vecere sme mali, muz opraskaný :)))
a posledne dni su hrozne, co sa týka sladkeho, lebo sa dojedaju valentinske sladkosti, uz aby sa to dojedlo, lebo hroza, toko sladkeho pozrat
kde je fidorka ?
Boze, ja chcem srdcovy kolaps a tvoju skrinkuuuuuu
kabel: no to by si chytila srdcovy kolaps, vidiac obsah mojej skrinky...same mozartove gule, marcipan, cokolada s kokosom, marcipan s cokoladou...cokolada s marcipanom :DD vsetky variacie od bielej cez mliecnu po horku :DD, kysle cukriky, gumove cukriky, explodujuce cukriky
no ja by som ti asi raz mala zaslat balik...lebo prichadzas o vela
Uz aj ujo kabel sa cuduje, co furt beham strngajuc drobnymi vo vrecku teplakov! Lenze tu je obmedzeny vyber a 200g kokosova cokolada je iba chimera, tak sa musim uspokojit s Kinder cokoladou (v tom lepsom pripade)...
Maoam, ty mi VZDY take chute narobis, ze potom rabujem vecierku pod oknom!
caute baby, sorry ze nepisem, ale mam sa na ****
Flegma: cokolada bola z discount-obchodu Aldi ako akciovy tovar, mala modry obal, cokolada v tvare ako Rittersport (kvadraticka), 200g, modry obal ale nazov neviem, obal som zahodila, hned ako som ju zozrala, prepac ze si nespomeniem uz na nazov. Ak ju tam este niekedy objavim, dam ti echo :-).
Maoam - hod nazov, alebo aspon obrazok, i ked moc neverim, ze tu nieco take predavaju :)