caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
takto z rana sa tu malokto vidi :) :P co mate nove? :)
flegma - tak neviem, ci uz islo o stratu sudnosti, ale najskor o tom, ze maju vsetko na haku a este si chcu uzit a sebavedomie nebotycne......:DDDD
a tie pivna brucha su super :D
ale tak tu je vela aj stihlych, sportujucich seniorov, niektori maju ovela lepsiu kondicku ako mladi, to vidis na pacientoch :D
Maoam - po poslednej skusenosti z dovolenky pri mori je to prave tak, ze mladi chodili v plavkach a dedkovci nemali problem sa odhalovat aj na klasickej plazi :D
a dedkovia infarkty :D
tak ja bez ramienok radsej vobec neriskujem, pri mojom stasti pri minimalnom pohybe bych ich mala na bruchu :DDD
Lulu- tak mne je jasne, ze mas uplne iny vkus ako ja, ale tak porovnavat nas dve to je ako ohen a voda :D
Lulu - ja nemam rada ten obojok okolo krku, mna tie snurky, co sa zvezuju vzadu tlacia na krku, aaaaaaaa preto take plavky nekupujem, nie preto, ze by sa mi nepacili, ale neznasam tie snurky vzadu na krku :D (obmedzovanie slobody :D)
no a bandage plavky :DDD, ony maju sirsie ramienka, s tymi mozem skakat a robit co len chcem, ja mam prsia mensie dvojky-az dvojky, cize nemam co zmensovat, ale velmi mi sadli, no a tie druhe vyzeraju uplne inak, ale aj tie sadli ako uliate, no a este mam tieto bez ramienok, len vzadu sa zapinaju ALE mam ich v anthrazit farbe, na hm.com su uz iba v tejto, no tak si odmyslite tu farbu, vsimajte si iba vyzor tych plaviek a domyslite si tmavu anthrazit a k tomu mam plavkove gatky na snurky :DDDDDD
len kedze nie su iste ramienkam, snad nebude fauxpas v bazene ;D, nieze dedkovia infarkt schytaju
tu su: ale v tmavej farbe, hej a bez toho zipsu v strede, no uz nie su zial na stranke, skoda....ale vyzeraju super tie moje...
ja mam zase rada taketo...hlavne nech su snurky na bokoch nohaviciek, to musi byt :)
Ahojte,
Maoam - jéjo tak to si uz pripravena na leto, sice ani jedne nie su moj styl, ale hlavne, ze urobili radost, tie druhe su akoze bandaz efekt, to je teraz v mode :) len skor vyzeraju ako tie plavky mimimizer, co maju zmensovat prsia :)
no leto prislo, ja mam dnes za sebou uz prve spalenie, takze uz sa treba kremovat, no a zistila som, ze zdola vidno vsetko aj na xy vysokom poschodi, ze mame na totalku priesvitny balkon, takze dnes som sa opalovala na balkone pekne v spodku plaviek a podprsenke (dost skoro som to inak zistila) :D
ale kupat ho bude KTO?? :D :D