Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

Lost, nie som si vedoma toho, ze by som niekoho bud tlacila do hrobu alebo ho tlacila spät do niecoho, v com bol - do toho sa dany jedinec uspesne tlaci beztak SAM

ale je pravda, zesi tu umieral v niekolkych temach a utesovala ta polka fora a zamestnaval si pozornost citatelov opakovane par tyzdnov na plne pecky, tak sa netvar, ze to tak nebolo, samozrejme patricne zdramatizovane (vtedy som ti dala privlastok Drama Queen)

takze za to si zasluzis este dve facky a hlavu strcit pod kohutik a pustit nan ladovu vodu

P.S. cas, ktory kedysi chlapi stravili na vojne (dva roky), si ty presedel na kozenej sedacke s Bastienom a zral si samrole a rakuske speciality, tak ma nestvi, ze si ten cas uspesne mohol vyuzit inak - teda ten cas, ktory chlapi travili na vojne ;-)

a ze si umieral aj v zlej francuzstine, je pravda, na tu temu si pamätam :D

takze neumieraj a zbieraj sa chlape,lebo budes druhy Mimulus (sorry, Mimulus) a budes tu bedakat este aj o tri roky

Vojtoo

Maoam

ano umieral, ale snazim sa cez to preniest, tak ma tam netlac naspat :)
umieranie este nie je zle, smrt ano :P
a ja zijem..

Vojtoo

och :D
no nic, nechcel som to pisat, ale podla mna len vidis problem tam kde nie je :)
lebo u mna teraz problem neni..
1. kritizoval som vojnu (moj nazor)
2. opakoval som ze preco som sem dosiel (pesnicky, INSPIRACIA!!! youtube distributor odporucani nie je dokonaly)
3. pisal som nieco ohladom boxu (ci kickboxu) co som videl v dokumente

kde tam vidis nieco negativne, to neviem :)

ale nevadi.. tak (zatial?) cau.. musim docitat knihu aj tak :D

Maoam

Lost, zasa ma series, cau. Uvedom si, co chces vobec a potom napis. Ty sam nevies. Tak sa najprv uvedom a ujasni si to. Cau.

Vojtoo

ved sa nesazujem :D
len som si zo seba robil srandu na svoj vlastny ucet, nech to nejak uhram ;)
vojna je strata casu podla mna, za tie 2 roky mozem stihnut daleko viac, ako len pracovat na psychike a svaloch (to mozem napr aj popri VS alebo praci)

staci mi pernamentka do fitka/posilky (neviem aky je tam rozdiel)

a o co mi SKUTOCNE IDE? dnes? ci celkov? :D uz ma motas :D no ved som pisal, ze ide mi o nejaku tupesnicku, ktoru si uz poslala, tak super.. len som chcel spoznat kto co pocuva v tejto teme, kedze je najaktivnejsia, v inych nikto nikde a zmazali by to, kedze by to bolo offtopic.. to je ten Grund :)

napr ten box moze byt fajn, to ma zuajimalo, presnejsie ta cast, kde si ti japonci a aziati celkovo mikrozlomeninami zoceluju kosti :D to som sa aj RNG pytal, ale mal k tomu neutralnejsi nazor, vyzera t ozaujimao, avsak zaroven dost zasah doorganizmu.. dnes nepotrebuje chlap byt ako pred 5000 rokmi,kedze uz nelovime velku zver :) takze extremom sa vyhybam..

Maoam

Kabel: osobne ta absolutne obdivujem za to, AKO to dokazes vydrzat s neuro- a psychopacientami, mna by slak trafil, ja by som to nevydrzala a to mam dost velku trpezlivost...
Ale na toto by som veru nemala. V poslednej dobe jasne citim svoje hranice a ludia ma riadne zacinaju stvat, cest vynimkam.
Iba to vyplakuva, vyrevuva, ale bojovat, bojuje tak 1%, kks, sfackat vas jak siroty do radu. Ja by som vas vsetkych poslala na front.

Maoam

Lost, bol si na vojne aspon? Ci to sa uz nerobi v dnesnej dobe? Chalanom to velmi prospelo, vsetkym co na dva roky narukovali. Ak to uz nejestvuje, tak by ti pomohlo clenstvo v klube bojovych umeni alebo v box-klube, medzi riadnymi chlapmi s trenerom....naucil by si sa branit, spoznal by si svoje hranice a zocelil by si sa...ako navonok, tak aj vnutorne.

Si ako baba, zatial.

Maoam

Lost, o CO ti skutocne ide? O to, aby sme ta lutovali, aby sme ti venovali pozornost? Zacinas ma srat aj ty a riadne. Kedy sa konecne stanes zrelym chlapom? Nie je ti zo seba sameho uz trapne? Chyby robime vsetci ale ty si ako mlandrave zele. Sa zobud konecne, lebo ta pridem osobne strieskat.