caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kukam, ze v hlavnych temach maju velku dominantu srdiecka, zeby uz naval pubertiakov?
ahoj Maoam
tato letuska www.zdravie.sk
:D
cauko flegmus, kde sa taras?
aka letuska, co za letuska? zasa mi vela uslo :D
caute kocky, tak postupne:
Kabel - mozno som sa nevyjadrila najspravnejsie, vystiznejsie by bolo, ze si proste totalne zasiahla cielovu sajbu tercu a to bolo to najlepsie, co si pre mna mohla urobit, upozornila si ma na nieco, za co som ti teraz vdacna, lebo odvtedy na tom vedome 'pracujem' - cize este raz vdaka
Xxy - ja tiez neviem, aku ma Lost skolu ani aku pracu robi
Kabel: k Lubke z Mama, ozen ma!: v poslednej casti Lubka priznala, ze bola roky na liekoch, ktore SAMOVOLNE VDAKA JURAJOVI POCAS POBYTU U NEHO VYSADILA....teda nasla na to silu..., v momente, ked som videla list, ktory ukazali na kameru, mi bolo jasne, ze je tazky psychiatricky pacient, presne...ale to, ze je na liekoch a ma psych.dg, mi bolo jasne zo vsetkych dielov uz predtym, ale ten list to zaklincoval. To bolo neskutocne fakt, sice len momentka, ale stacila na vyjasnenie faktov :D.
bry vecir
kokos, to s tou letuskou by ma ale fakt nenapadlo :D
po svete chodi straaasne vela paranoikov
:-DDD
paranoja vladne svetu
ale ako tak pozeram, ze este nie je na tom tak zle, lebo v kolonke vedla si niekto mysli, ze ho letuska vyfotila v lietadle :D
no vidis a ja zdaleka necitam vela tem a vlastne ani vela prispevkov a viem to, i ked teraz to zhodi na to, ze si to vlastne vsetko vymyslal a ze v realite je uplne iny, co je totalna blbost :D